Slaap- en activiteitentrackers

Bewaking lichaamsbeweging en slaap

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van draagbare apparaten en complete cloud-verbonden oplossingen voor het monitoren van lichaamsbeweging en slaap. Onze diensten omvatten prototype- en productontwikkeling, evenals certificering en productie. Daarnaast bieden we professionele oplossingen voor slaap- en activiteitsmonitoring op maat voor medische, revalidatie- en sporttoepassingen.

In 2024 lanceerden we generatie 2 van onze Activ8 activity & sleep trackers. Deze oplossing is afgestemd op professioneel gebruik in onderzoek, klinische studies en thuisrevalidatie.

Meer informatie over Activ8 Pro Gen2 activity trackers
Bewaking van fysieke activiteit voor professionals

Draadloze BLE-connectiviteit

2M heeft aanzienlijke expertise in het ontwikkelen van draadloze BLE-verbonden wearables en biedt oplossingen variërend van enkelvoudige tot meervoudige verbindingen en tijdsynchrone systemen. Daarnaast creëren we oplossingen die gebruikmaken van verschillende draadloze connectiviteitsstandaarden zoals Zigbee, NFC, LORA, WIFI of 4G, afgestemd op de specifieke toepassing en vereisten van de klant.

Ingebouwde slimme algoritmen

2M biedt opslag- of streamingoplossingen voor het verzamelen van ruwe gegevens, maar in veel gevallen moeten de ruwe gegevens al in de wearable worden omgezet in zinvolle informatie. Dit bespaart opslagcapaciteit, complexiteit en stroomverbruik, wat leidt tot eenvoudigere, kleinere apparaten die langer meegaan.

Complete oplossingen voor aangesloten gezondheid

2M creëert complete connected health oplossingen bestaande uit een wearable device, Cloud opslag en applicaties voor computer, smartphone of tablet. 

Bouw uw oplossing op basis van ons platform

2M heeft hardware en software platforms ontwikkeld die uw ontwikkeling versnellen, kosten verlagen en risico's verminderen. Deze platformen zijn gebouwd, getest in de praktijk en verbeterd gedurende de laatste decennia. U kunt uw productontwikkeling starten op basis van onze ervaringen.

Ervaren productontwerpers  

Wij hebben ervaring in het werken met zorgprofessionals, onderzoekers, patiënten en therapeuten. Wij zijn in staat om de brug te slaan tussen medische en patiëntenbehoeften en deze te vertalen in kwaliteitsproducten en -oplossingen met behulp van state-of-the-art technologie. Het is altijd onze ambitie om dingen tot een gecertificeerd product te brengen, zodat mensen er echt iets aan hebben en het toegevoegde waarde heeft.

Activ8 draagbare gezondheidstracker

Activ8 - Professionele oplossingen voor activiteitsmonitoring

2M creëerde ongeveer 10 jaar geleden de Activ8 fysieke activiteitsmonitor, die over de hele wereld wordt gebruikt binnen een groot aantal onderzoeks- en klinische projecten en toepassingen.

Automatische ingebedde activiteitenclassificatie

Wat Activ8 uniek maakt zijn de automatische en gevalideerde ingebouwde activiteitsherkenningsalgoritmen. Activ8 herkent per seconde wat een gebruiker heeft gedaan. Droeg de gebruiker het apparaat, zat, stond, liep, fietste of liep. Deze informatie geeft zorgverleners rijke informatie over wat een gebruiker in het echte leven heeft gedaan.

Activ8 onderzoek of verbonden

Activ8 is beschikbaar als een eenvoudig te gebruiken recorder voor onderzoek doeleinden met de flexibiliteit om instellingen aan te passen aan hun specifieke studiebehoeften en geavanceerde instellingen. 

Activ8 is ook verkrijgbaar als een complete cloud-verbonden oplossing voor het op afstand monitoren en coachen van gebruikers en patiënten. Deze versie bevat uitgebreide dashboards voor zorgverleners en gebruikers.

Oplossingen op maat

In de afgelopen tien jaar heeft het Activ8-platform de basis gevormd voor veel innovatieve sport-, revalidatie- en medische producten die door onze klanten op de markt zijn gebracht. Oplossingen gebaseerd op Activ8 variëren van het monitoren van specifieke kenmerken (hoeken, sprintvermogen, zitgedrag) tot het geven van real-time vibro tactiele en auditieve feedback om specifieke houdingen en activiteiten te alarmeren, corrigeren en verbeteren.


Meer informatie over Activ8

Slaap- en activiteitentrackers en -sensoren
Voorbeeld: Activ8 activiteitentrackers

Draagbare activiteits- en slaapbewakingsoplossingen

Loggers voor ruwe gegevens / Streamers

Activiteits- en slaaptrackers met hoge resolutie die ruwe sensorwaarden vastleggen, opslaan en/of streamen voor offline of online verwerking.

Signaalverwerkingsapparaten

Zet ruwe gegevens om in gecomprimeerde signalen met behulp van de modernste algoritmen en een diepgaand begrip van de gebruikscontext. De meeste activiteiten en bewegingen kunnen nog steeds worden gereconstrueerd, maar het draagbare apparaat wordt kleiner, gaat langer mee en ook de rest van de aangesloten oplossing kan licht en eenvoudig blijven.

Geavanceerde Embedded oplossingen

Oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor een specifieke toepassing met gespecialiseerde geïntegreerde software en algoritmen om ruwe meetgegevens om te zetten in essentiële informatie.

Voorbeelden van draagbare oplossingen voor het volgen van activiteiten en slaap

Verken de wereld van draagbare activiteits- en slaaptrackingoplossingen met 2M, uw vertrouwde partner in innovatie. Met onze uitgebreide ervaring hebben we een gevarieerde reeks activiteit- en slaaptrackers ontwikkeld die veel bijval hebben geoogst op de markt.

Onze expertise in het maken van commerciële producten blijkt uit de voorbeelden van activiteits- en slaapmonitoringproducten die we met succes hebben ontwikkeld, gecertificeerd en geproduceerd voor onze klanten. Deze geavanceerde oplossingen illustreren onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige draagbare technologieën die mensen in staat stellen hun gezondheid en welzijn te optimaliseren.

Naast commerciële partners werken we actief samen met onderzoeksinstituten en ziekenhuizen aan projecten op het gebied van medisch onderzoek en klinisch gebruik. Deze samenwerking stelt ons in staat om de grenzen van innovatie te verleggen en nieuwe mogelijkheden te verkennen op het gebied van draagbare technologie. Bij 2M staan we altijd te popelen om spannende ondernemingen aan te gaan die vooruitgang in de gezondheidszorg en het welzijn stimuleren.

Sluit je bij ons aan in het streven naar uitmuntendheid terwijl we doorgaan met het ontwikkelen van hypermoderne wearable activity en sleep tracking oplossingen. Ervaar de impact van onze producten in commerciële omgevingen en wees getuige van onze toewijding aan het bevorderen van medisch onderzoek. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze expertise kan bijdragen aan uw succes.

Activ8 Gen2 Fysieke Activiteitsmonitor
Activiteitentracking geperfectioneerd voor professionals Activ8 tweede generatie draagbare fysieke activiteitsmonitor is de ultieme fysieke activiteitsmonitor voor levensstijl,...
Slaaptracker om slaapgedrag te monitoren
Slaaptracker voor SleepFysio Na een intake wordt het slaapgedrag van SleepFysio cliënten in kaart gebracht met behulp van de SleepID...
Dashtag - voetbal wearable
Wat is Dashtag? Dashtag is het product van een startup die wordt vastgeklikt aan de taille van een voetballer....
Draagbare apparaten met haptische feedback
Wat is de Lazersport Hellingsensor? De Lazersport Hellingsensor is een draagbaar apparaat met haptische feedback dat realtime haptische feedback geeft...
MotionPro: Draadloze activiteit & bewegingslogger
Hoogwaardige ruwe activiteits- en bewegingsregistratie voor perioden tot 14 dagen De MotionPro draadloze activiteits- en bewegingslogger biedt...
Bewegingsdetectie voor revalidatie van een beroerte thuis
Beter en sneller herstel van beroerte thuis met verbeterde motorische prestaties van paretische ledematen De meeste patiënten die...
UPRIGHT - Parkinson-houdingscorrectie & cueing-apparaat
Een apparaat dat zelftraining voor Parkinson-patiënten ondersteunt om houding en mobiliteit te verbeteren UPRIGHT stelt Parkinson-patiënten in staat en...
Activ8 Gen1- fysieke activiteitsmonitor met zit-sta-wandel-fiets-loop-classificatie
Herkent automatisch je dagelijkse activiteiten Activ8 is een complete oplossing voor het monitoren van fysieke activiteit die automatisch je activiteiten herkent. De volgende...
WheelActiv8 - Activiteitenmonitor voor rolstoelgebruikers
Fysieke activiteitsmonitor voor rolstoelgebruikers WheelActiv8 is een totaalplatform voor activiteitsmonitoring voor rolstoelgebruikers. De A8100 rolstoelactiviteit...
VitaMove - multi-sensor activiteitsmonitor met ECG
Gesynchroniseerde registratie van activiteit op meerdere plaatsen op het lichaam VitaMove is een ambulant monitoringsysteem dat activiteitsinformatie meet en opslaat...
nl_NLDutch