Slaap- en activiteitentrackers

Lichaamsbeweging en slaapcontrole OEM-productontwikkeling

2M ontwikkelt, certificeert en produceert op maat gemaakte sleep & activity trackers voor onderzoek, klinisch gebruik, revalidatie en sporttoepassingen.

Complete oplossingen inclusief web/app & Cloud

Onze focus ligt op draagbare sensorproducten & slimme algoritmen, maar we nemen de volledige technische verantwoordelijkheid voor de complete oplossing, inclusief cloud, web en apps.

Oplossingen op maat voor uw toepassing

2M heeft een uitgebreide knowhow en expertise in de ontwikkeling van activiteiten en slaapmiddelen. In de loop der jaren hebben we een grote verscheidenheid aan kleine draagbare monitoringproducten gecreëerd. Deze expertise versnelt de ontwikkeling voor uw toepassing en bespaart tijd, kosten en energie.

Wanneer u uw specificaties op hoog niveau opstuurt, kunnen we snel beoordelen welke inspanning nodig is om onze oplossingen aan te passen aan uw toepassing en behoefte.

Activiteiten- en slaapmiddelen voor medische toepassingen 

Ons technologieteam werkt nauw samen met medische onderzoekers, therapeuten en patiënten om de toepassing te begrijpen en te verrijken, deze te vertalen naar een concept en de eerste oplossingen te creëren en te testen met patiënten. Wanneer deze prototypes succesvol zijn gebleken, kunnen ze worden omgezet in medisch gecertificeerde producten.

Wij zijn van mening dat een echte samenwerking tussen het medische veld en de technologie essentieel is om duurzame, waardetoevoegende oplossingen voor de patiënten en het totale zorgsysteem te realiseren.

Slaaptracker om slaapgedrag te monitoren

Bluetooth Low Energy aangesloten wearables

Snelle & eenvoudige draadloze gegevensoverdracht is cruciaal in de meeste wearables die we ontwikkelen.

2M heeft ervaring met het creëren van Bluetooth-oplossingen voor een breed scala aan toepassingen, waaronder realtime toepassingen met een lage latency. 

2M creëert ook oplossingen op basis van NFC, LORA, 4G, Wifi enz. afhankelijk van de behoefte en de toepassing.

Activ8 - Activiteitsmonitoring

2M heeft de Activ8-fysieke activiteitsmonitor gecreëerd, die wereldwijd wordt gebruikt binnen een groot aantal onderzoeks- en klinische projecten en toepassingen.

Slimme algoritmen - automatische activiteitenclassificatie

Differentiator van Activ8 ten opzichte van andere fysieke activiteitsmonitors is dat het volledig automatisch de activiteiten van mensen en patiënten herkent en deze gegevens classificeert. Op deze manier krijgen zorgverleners rijke informatie over wat een gebruiker in het echte leven heeft gedaan.

Activ8 is beschikbaar in twee uitvoeringen:

Activ8 Professional

Een stand-alone fysieke activiteitsmonitor geoptimaliseerd voor de behoeften van onderzoekers die maximaal inzicht in de meetgegevens, eenvoud en flexibiliteit nodig hebben om nieuwe routes en richtingen mogelijk te maken. 

Activ8 Wolk

Een complete oplossing inclusief web/app en cloud die fysiotherapeut en andere lifestyle coaches met een compleet platform en oplossing in staat stelt om mensen op afstand te volgen, te coachen en te trainen.

Activ8 Cloud wordt ook gebruikt door OEM-partners die onze oplossingen integreren in hun softwareapplicaties.

Slaap- en activiteitentrackers en -sensoren
Voorbeeld: Activ8 activiteitentrackers

Slaap & Sport trackers

2M heeft voor een aantal klanten een aantal draagbare slaap- en sporttrackers gemaakt. De applicatievereisten verschillen per product. 2M helpt de klant met het analyseren van hun propositie en het vertalen naar een haalbaar product. Naast de pure activity based oplossing heeft 2M ook ervaring met het toevoegen van andere sensoren aan de activity based wearable opening van nieuwe oplossingen en toepassingen. Neem contact op met 2M voor meer informatie.

 

Draagbare activiteits- en slaapbewakingsoplossingen

Ruwe dataloggers

Hoge-resolutie-activiteit en sleep trackers die ruwe sensorwaarden vastleggen en opslaan voor offline of online verwerking.

Dataloggers

Data Loggers verminderen de datasnelheid door slimme compressie en voorbewerking, wat resulteert in een langere levensduur van de accu's, minder geheugen en snellere responsieve oplossingen.

Slimme volgoplossingen

Oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor een specifieke toepassing met gespecialiseerde geïntegreerde software en algoritmen om ruwe meetgegevens om te zetten in essentiële informatie.

Voorbeelden van producten & OEM-oplossingen

In de loop van de tijd heeft 2M een groot aantal activiteits- en slaaptrackers gecreëerd.

OEM-productontwikkeling

Hieronder staan enkele voorbeelden van commerciële producten die 2M ontwikkeld, gecertificeerd en in de meeste gevallen ook geproduceerd heeft.

Onderzoeks- en exploratieprojecten

Naast OEM-oplossingen voor commerciële partners zijn er ook een aantal projecten die in samenwerking met onderzoeksinstituten en ziekenhuizen tot stand zijn gekomen. 2M is altijd geïnteresseerd om nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Onderzoek omzetten in nieuwe producten

Wanneer dergelijke onderzoeken voordeel bieden aan de gebruiker/patiënt en technisch en commercieel haalbaar zijn, zullen we samen kijken hoe we deze Proof of Concept prototypes kunnen commercialiseren. Dit gebeurt vaak in nauwe samenwerking met meer commercieel gerichte partners.

UPRIGHT - Parkinson-houdingscorrectie & cueing-apparaat

Een apparaat ter ondersteuning van de zelftraining van Parkinsonpatiënten om de houding en de mobiliteit te verbeteren UPRIGHT maakt het mogelijk en helpt Parkinsonpatiënten bij het verbeteren van hun dagelijkse mobiliteit. UPRIGHT corrigeert de houding...
nl_NLDutch