Slaap- en activiteitentrackers

Bewaking lichaamsbeweging en slaap

Onze diensten omvatten prototype- en productontwikkeling, certificering en productie van draagbare apparaten voor activiteits- en slaapbewaking en complete Cloud-connect oplossingen. 
 

Medisch, revalidatie & sport

2M creëert professionele slaap- en activiteitsmonitoringoplossingen voor medische, revalidatie- en sporttoepassingen. 

Bluetooth Laag Energie

2M heeft uitgebreide ervaring met Bluetooth verbonden wearables. Wij hebben ervaring met eenvoudige één-op-één verbindingen (wearable naar smartdevice), veeleisende streaming en lage latency toepassingen en geavanceerde netwerktopologieën die gebruik maken van meerdere Bluetooth apparaten in een enkel netwerk. 

2M creëert ook oplossingen op basis van andere draadloze connectiviteitsstandaarden zoals Zigbee, NFC, LORA, WIFI of 4G. De keuze hangt af van de toepassing en de eisen van de klant.

Ingebouwde slimme algoritmen

2M biedt opslag- of streamingoplossingen voor het verzamelen van ruwe gegevens, maar in veel gevallen moeten de ruwe gegevens al in de wearable worden omgezet in zinvolle informatie. Dit bespaart opslagcapaciteit, complexiteit en stroomverbruik, wat leidt tot eenvoudigere, kleinere apparaten die langer meegaan.

Slaaptracker om slaapgedrag te monitoren
Activ8 draagbare gezondheidstracker

Complete oplossingen voor aangesloten gezondheid

2M creëert complete connected health oplossingen bestaande uit een wearable device, Cloud opslag en applicaties voor computer, smartphone of tablet. 

Bouw uw oplossing op basis van ons platform

2M heeft hardware en software platforms ontwikkeld die uw ontwikkeling versnellen, kosten verlagen en risico's verminderen. Deze platformen zijn gebouwd, getest in de praktijk en verbeterd gedurende de laatste decennia. U kunt uw productontwikkeling starten op basis van onze ervaringen.

Ervaren productontwerpers  

Wij hebben ervaring in het werken met zorgprofessionals, onderzoekers, patiënten en therapeuten. Wij zijn in staat om de brug te slaan tussen medische en patiëntenbehoeften en deze te vertalen in kwaliteitsproducten en -oplossingen met behulp van state-of-the-art technologie. Het is altijd onze ambitie om dingen tot een gecertificeerd product te brengen, zodat mensen er echt iets aan hebben en het toegevoegde waarde heeft.

Activ8 - Professionele oplossingen voor activiteitsmonitoring

2M creëerde ongeveer 10 jaar geleden de Activ8 fysieke activiteitsmonitor, die over de hele wereld wordt gebruikt binnen een groot aantal onderzoeks- en klinische projecten en toepassingen.

Automatische ingebedde activiteitenclassificatie

Wat Activ8 uniek maakt zijn de automatische en gevalideerde ingebouwde activiteitsherkenningsalgoritmen. Activ8 herkent per seconde wat een gebruiker heeft gedaan. Droeg de gebruiker het apparaat, zat, stond, liep, fietste of liep. Deze informatie geeft zorgverleners rijke informatie over wat een gebruiker in het echte leven heeft gedaan.

Activ8 onderzoek of verbonden

Activ8 is beschikbaar als een eenvoudig te gebruiken recorder voor onderzoek doeleinden met de flexibiliteit om instellingen aan te passen aan hun specifieke studiebehoeften en geavanceerde instellingen. 

Activ8 is ook verkrijgbaar als een complete cloud-verbonden oplossing voor het op afstand monitoren en coachen van gebruikers en patiënten. Deze versie bevat uitgebreide dashboards voor zorgverleners en gebruikers.

Oplossingen op maat

In de afgelopen tien jaar heeft het Activ8 platform de basis gevormd voor veel innovatieve sport-, revalidatie- en medische producten die door onze klanten op de markt zijn gebracht. Oplossingen gebaseerd op Activ8 variëren van het monitoren van specifieke kenmerken (hoeken, sprintvermogen, zitgedrag) tot het geven van real-time vibro tactiele en auditieve feedback om specifieke houdingen en activiteiten te alarmeren, corrigeren en verbeteren.

Slaap- en activiteitentrackers en -sensoren
Voorbeeld: Activ8 activiteitentrackers

Draagbare activiteits- en slaapbewakingsoplossingen

Loggers voor ruwe gegevens / Streamers

Activiteits- en slaaptrackers met hoge resolutie die ruwe sensorwaarden vastleggen, opslaan en/of streamen voor offline of online verwerking.

Signaalverwerkingsapparaten

Zet ruwe gegevens om in gecomprimeerde signalen met behulp van de modernste algoritmen en een diepgaand begrip van de gebruikscontext. De meeste activiteiten en bewegingen kunnen nog steeds worden gereconstrueerd, maar het draagbare apparaat wordt kleiner, gaat langer mee en ook de rest van de aangesloten oplossing kan licht en eenvoudig blijven.

Geavanceerde Embedded oplossingen

Oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor een specifieke toepassing met gespecialiseerde geïntegreerde software en algoritmen om ruwe meetgegevens om te zetten in essentiële informatie.

Voorbeelden van draagbare oplossingen voor het volgen van activiteiten en slaap

In de loop van de tijd heeft 2M een groot aantal activiteits- en slaaptrackers gecreëerd.

Creatie van commerciële producten

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van activiteit- en slaapmonitoringproducten die 2M heeft ontwikkeld, gecertificeerd en produceert voor onze klanten.

Medisch onderzoek en klinisch gebruik

Naast OEM-oplossingen voor commerciële partners zijn er ook een aantal projecten die in samenwerking met onderzoeksinstituten en ziekenhuizen tot stand zijn gekomen. 2M is altijd geïnteresseerd om nieuwe mogelijkheden te verkennen.

UPRIGHT - Parkinson-houdingscorrectie & cueing-apparaat

Een apparaat ter ondersteuning van de zelftraining van Parkinsonpatiënten om de houding en de mobiliteit te verbeteren UPRIGHT maakt het mogelijk en helpt Parkinsonpatiënten bij het verbeteren van hun dagelijkse mobiliteit. UPRIGHT corrigeert de houding...
nl_NLDutch