Multi-Sensor Wearable Apparaten

Met de groeiende verwachting om altijd en overal verbonden te zijn, is de draagbare technologie geëvolueerd tot een van de grootste groeiende industrieën. 2M biedt multi-sensor draagbare apparaten voor medische, gezondheids- en andere toepassingen.

Nauwkeuriger, compacter en betrouwbaarder

Nieuwe mogelijkheden op de markt, zoals het internet van de dingen (ivd) en slimme mobiele apparaten, hebben de ontwikkeling van wearables versneld, omdat ze de gebruikers veel voordelen bieden. Van wearables voor consumenten die bijdragen aan een gezondere levensstijl tot multi-sensor medische draagbare apparaten die helpen bij het bepalen van de vitale functies van een patiënt, helpen detectiecomponenten om deze draagbare technologieën tot leven te brengen en bieden gebruikers een gevoel van veiligheid, productiviteit en gezondheidsprikkels. Naarmate de medische wereld en de draagbare industrie zich verder ontwikkelen, wordt de behoefte aan nauwkeurigere, compactere en betrouwbaardere sensortechnologieën noodzakelijk voor een goede werking van de draagbare apparatuur op lange termijn.

Patiëntgerichte multi-sensor draagbare apparaten

2M's multi-sensor draagbare apparaten combineren state of the art sensortechnologie, met medische eisen en regelgeving en voegen dat samen tot een oplossing die comfortabel is om te dragen en gemakkelijk te gebruiken door patiënten.  

CardioSense Multi-Sensor Wearable Devices - draagbare ECG-sensor

Sensoren & algoritmen

Hartslag

E-VSA, PPG, BCG
Algoritmen

Activiteit & Beweging

Acc, Gyro, Mag, Fall, Classificatiealgoritmen

Temp & Vochtigheid

Kernlichaam, meervoudige detectieprincipes

Ademhalingssnelheid

Meervoudige detectieprincipes & algoritmen

SPO2& PPG

Optische SPO2 en PPG sensing & algoritme

Anderen...

Gebruik van standaard aangepaste sensoren

Multi-sensor wearables die werken

Hoe pas je een wereld van technologie in een T-shirt, polsband of stickerpleister?
We hebben hard gewerkt om u te helpen dit uit te zoeken.

De engineering van draagbare apparaten biedt uitdagingen op het gebied van miniaturisatie en multifunctionaliteit, maar ook op het gebied van robuust design en sensorintegratie. Hier komen wij bij kijken om te helpen. Wij kunnen u in staat stellen de draagbare apparaten te bouwen die u zich heeft voorgesteld. Wij kunnen u helpen bij het vinden van oplossingen om de meeste prestaties in een kleiner, robuuster en mooier ontworpen apparaat te passen. Onze vaardigheden op het gebied van miniaturisatie, ingebedde algoritmen en stroomoptimalisatie helpen u bij het creëren van een betrouwbare multifunctionaliteit in toepassingen voor de gezondheidszorg, fitness, navigatie en meer.

Projecten & voorbeelden

Medische gezondheidsscanner

Quick health scan die temperatuur, ECG, SPO2 en hartgeluid 2M combineert, heeft verschillende prototypes gecreëerd die ontworpen zijn voor mensen om een aantal fysiologische parameters te meten:...
nl_NLDutch