Productontwikkeling van gedrukte elektronica

Bij 2M Engineering zijn we gespecialiseerd in het benutten van de kracht van gedrukte elektronica om ideeën om te zetten in tastbare, geavanceerde producten met behulp van gedrukte elektronica. Gedrukte elektronica vertegenwoordigt een baanbrekende benadering van de productie van elektronische componenten met behulp van flexibele en kosteneffectieve printtechnieken. Deze technologie zorgt voor een revolutie in de manier waarop we elektronica ontwerpen en produceren en maakt nieuwe mogelijkheden en ongekend maatwerk mogelijk.

Met onze expertise en ervaring in geprinte elektronica beheersen we de kunst van het ontwikkelen van innovatieve producten die gebruikmaken van deze opwindende technologie. Of u nu op zoek bent naar slimme verpakkingen, draagbare apparaten, sensoren of andere elektronische toepassingen, wij hebben de kennis en mogelijkheden om uw visie tot leven te brengen.

Bij 2M Engineering begrijpen we het belang van samenwerking en partnerschap. We werken nauw samen met onze klanten tijdens het hele traject van productontwikkeling, van conceptontwerp tot prototyping en massaproductie. Ons multidisciplinaire team van experts is toegewijd aan het leveren van oplossingen die niet alleen voldoen aan uw technische eisen, maar ook uw verwachtingen overtreffen op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en esthetiek.

Ga met ons mee op deze transformatieve reis en verken het enorme potentieel van productontwikkeling voor geprinte elektronica. Ontdek hoe deze geavanceerde technologie een revolutie teweeg kan brengen in uw branche en nieuwe mogelijkheden kan bieden voor groei en innovatie. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we een samenwerkingsverband aangaan om uw ideeën werkelijkheid te laten worden.

Het internet van de dingen

Gedrukte elektronica is cruciaal in de ontwikkeling van het internet van de dingen en de volgende generatie draagbare producten, waarbij objecten steeds slimmer worden en informatie verzamelen en delen met andere objecten en de wolk. Onze huizen, auto's en zelfs kleding worden uitgerust met een breed scala aan sensoren, smart labels, loggers en tags, die allemaal tegen lage kosten kunnen worden vervaardigd met behulp van geprinte elektronica.

Nieuwe mogelijkheden mogelijk maken

2M Engineering maakt gebruik van zijn expertise in de ontwikkeling van sensorproducten, draadloze connectiviteit en slimme algoritmen en combineert dat met geprinte elektronica-prototypering en productiemogelijkheden van onze PE-partners. Dit stelt ons in staat om een productontwikkelingsproject voor gedrukte elektronica van begin tot eind aan te bieden, inclusief certificering en uiteindelijke productie. 

Flexibele gedrukte elektronica
Gedrukte elektronicasticker

Onze benadering van de productontwikkeling van gedrukte elektronica

We combineren conventionele elektronica met zeefdruktechnieken om functionaliteit direct te integreren op verschillende lichtgewicht en flexibele materialen zoals plastic, textiel, TPU en papier. Dit maakt de integratie van een breed scala aan elektronica - sensoren, connectiviteit, verwarming - in elk object mogelijk, ongeacht de vorm, grootte of het materiaal. Gedrukte elektronica biedt nieuwe innovatieve oplossingen en een grotere ontwerpflexibiliteit, en is in sommige gevallen ook voordeliger te produceren.

Technologieën & Toepassingen

"Onze geavanceerde productontwikkelingsvaardigheden
ons in staat stellen om elektronica te integreren in elk type materiaal, waardoor we betaalbare slimme objecten kunnen creëren."

Persoonlijke gezondheid

Sport- en gezondheidsdragers, biomedische sensoren, rekbare sensoren.

Het internet van de dingen

Slimme objecten, geprinte sensoren voor de bewaking van vocht, temperatuur, druk, gewicht en andere parameters.

Bedrukking & Verpakking

Slimme etiketten, actieve en intelligente verpakkingen.

Slimme luier bewaakt de vitale functies van baby's of volwassenen


Voorbeeld Smart Sensor Luier

  • Evaluatie meetprincipes en -architectuur
  • Elektronica-ontwikkeling inclusief draadloze BLE
  • Ontwerp en testen van gedrukte elektronicasensoren
  • Firmware software ontwikkeling
  • Aanmaak en validatie van een algoritme
nl_NLDutch