Productontwikkeling van gedrukte elektronica

Het internet van de dingen

Gedrukte elektronica is cruciaal in de ontwikkeling van het internet van de dingen en de volgende generatie draagbare producten, waarbij objecten steeds slimmer worden en informatie verzamelen en delen met andere objecten en de wolk. Onze huizen, auto's en zelfs kleding worden uitgerust met een breed scala aan sensoren, smart labels, loggers en tags, die allemaal tegen lage kosten kunnen worden vervaardigd met behulp van geprinte elektronica.

Nieuwe mogelijkheden mogelijk maken

2M Engineering maakt gebruik van zijn expertise in de ontwikkeling van sensorproducten, draadloze connectiviteit en slimme algoritmen en combineert dat met geprinte elektronica-prototypering en productiemogelijkheden van onze PE-partners. Dit stelt ons in staat om een productontwikkelingsproject voor gedrukte elektronica van begin tot eind aan te bieden, inclusief certificering en uiteindelijke productie. 

.

Flexibele gedrukte elektronica
Gedrukte elektronicasticker

Onze benadering van de productontwikkeling van gedrukte elektronica

We combineren conventionele elektronica met zeefdruktechnieken om de functionaliteit direct te integreren op diverse lichte en flexibele materialen zoals kunststof, textiel, TPU en papier. Dit maakt de integratie van een breed scala aan elektronica - sensoren, connectiviteit, verwarming - in elk object mogelijk, ongeacht de vorm, grootte of het materiaal. Gedrukte elektronica biedt nieuwe innovatieve oplossingen en een verbeterde ontwerpvrijheid en is in sommige gevallen ook voordeliger te produceren.

Technologieën & Toepassingen

Persoonlijke gezondheid

Sport- en gezondheidsdragers, biomedische sensoren, rekbare sensoren.

Het internet van de dingen

Slimme objecten, geprinte sensoren voor de bewaking van vocht, temperatuur, druk, gewicht en andere parameters.

Bedrukking & Verpakking

Slimme etiketten, actieve en intelligente verpakkingen.

Bedrukte Elektronica Smart Luier
Voorbeeld Smart Sensor Luier
  • Evaluatie meetprincipes en -architectuur
  • Elektronica ontwikkeling inclusief Bluetooth LE
  • Gedrukte elektronicasensor ontwerp & testen
  • Firmware software ontwikkeling
  • Aanmaak en validatie van een algoritme

"Onze geavanceerde productontwikkelingsvaardigheden gecombineerd met zeefdruktechnieken ons in staat stellen om elektronica te integreren in elk type materiaal, waardoor we betaalbare slimme objecten kunnen creëren."

nl_NLDutch