Draagbare & draadloze BLE-technologie

Stap in het tijdperk van connected excellence met 2M, uw deskundige partner in bedrade en draadloze verbonden producten. Onze deskundigheid strekt zich uit over een breed scala aan draagbare apparaten, waarbij we naadloos draadloze BLE en andere draadloze technologieën zoals standaard LORA, WiFi en NFC integreren, afhankelijk van de specifieke toepassing.

Draadloze BLE-draagbare apparaten revolutioneren de manier waarop we connectiviteit ervaren. Met hun ultralage stroomverbruik kun je afscheid nemen van het constant opladen van de batterij, waardoor ononderbroken gebruik en gemak mogelijk zijn.

Ervaar moeiteloze gegevensuitwisseling met mobiele apparaten via BLE. Onze draagbare sensorapparaten kunnen direct gegevens overdragen naar je mobiele telefoon, waardoor je de flexibiliteit hebt om gegevens op te slaan voor latere analyse of om live gegevens in real-time te streamen.

Ontdek de kracht van gestandaardiseerde draadloze technologie met draadloze BLE-producten. Dankzij deze baanbrekende vooruitgang kunnen miljarden apparaten deelnemen aan de verbonden wereld, en dat alles met een minimaal stroomverbruik. Met 2M kun je het volledige potentieel van draadloze connectiviteit ontsluiten en naadloos integreren in je draagbare apparaten.

Ga met ons mee op deze opmerkelijke reis en omarm de verbonden wereld met 2M's draadloze BLE-draagbare apparaten. Ervaar gemak, efficiëntie en een geheel nieuw niveau van connectiviteit. Laten we samen vorm geven aan een toekomst waarin elk apparaat moeiteloos communiceert en de wereld slimmer en meer verbonden wordt.

Draadloze draagbare apparaten

Draadloze draagbare apparaten kunnen extreem energiezuinig zijn. Dus geen batterijen opladen.

Eenvoudige gegevensuitwisseling met mobiele toestellen

Draadloze BLE maakt directe gegevensoverdracht mogelijk van een draagbaar sensorapparaat naar een mobiele telefoon. Sla gegevens eerst op of stream direct live gegevens. Alles is mogelijk. BLE wordt ondersteund op iOS vanaf de iPhone 4S. Alle nieuwere iPhones en iPADS zijn geschikt voor BLE. Android omarmde de BLE-technologie iets later, maar nu ondersteunen de meeste nieuwe Android-telefoons ook BLE

Gestandaardiseerde draadloze technologie

BLE-producten betekenen een enorme sprong voorwaarts voor draadloze technologie, waardoor miljarden apparaten die voorheen niet verbonden waren, deel kunnen uitmaken van de verbonden wereld met een zeer laag energieverbruik. 

Wat is Bluetooth-technologie?

Bluetooth®-technologie is de wereldwijde draadloze standaard die een handige, veilige verbinding mogelijk maakt voor een groter aantal apparaten en diensten. Het is een essentieel element om alledaagse voorwerpen in de verbonden wereld te brengen. De draadloze Bluetooth-technologie werd in 1994 door Ericsson ontwikkeld en was oorspronkelijk bedoeld als een draadloos alternatief voor RS-232-datakabels. Bluetooth-technologie wisselt gegevens uit over korte afstanden met behulp van radiotransmissies. Bluetooth-technologie werkt in de licentieloze industriële, wetenschappelijke en medische (ISM) band op 2,4 tot 2,485 GHz, met behulp van een spread spectrum, frequency hopping, full-duplex signaal met een nominale snelheid van 1600 hop/sec. De 2,4 GHz ISM-band is in de meeste landen beschikbaar en vergunningvrij.

Waar wordt draadloze BLE voor gebruikt?

Draadloze BLE-technologie is ingebouwd in miljarden producten, van auto's en mobiele telefoons tot medische apparaten en computers en zelfs vorken en tandenborstels. Met Bluetooth-technologie kun je spraak, gegevens, muziek, foto's, video's en andere informatie draadloos uitwisselen tussen gekoppelde apparaten.

Wat kan draadloze BLE-technologie nog meer?

Bluetooth-technologie was oorspronkelijk bedoeld als draadloze vervanging voor kabels op telefoons, headsets, toetsenborden en muizen, maar gaat nu veel verder dan dat. BLE-technologie brengt alledaagse apparaten in een digitale en verbonden wereld. In de gezondheids- en fitnessmarkt lopen de gebruiksscenario's sterk uiteen - van sensoren die activiteitsniveaus monitoren tot medische en wellness-apparaten die de gezondheid bewaken, zoals een glucosemeter, inhalator of tandenborstel. De best verkopende smartphones, pc's en tablets ondersteunen allemaal Bluetooth-technologie. Systemen voor in de auto bieden de mogelijkheid om te bellen, sms'en en zelfs reserveringen te maken.

Reeks

Het bereik is toepassingsspecifiek en hoewel de kernspecificatie een minimumbereik voorschrijft, is er geen limiet en kunnen de fabrikanten hun implementatie afstemmen op het gebruik dat ze mogelijk maken. Het bereik kan variëren afhankelijk van de klasse van de gebruikte radio in een implementatie:

  • Klasse 3 radio's - hebben een bereik tot 1 meter of 3 voet
  • Klasse 2 radio's - meestal te vinden in mobiele apparaten - hebben een bereik van 10 meter of 33 voet.
  • Klasse 1 radio's - voornamelijk gebruikt in industriële toepassingen - hebben een bereik van 100 meter of 300 voet.
nl_NLDutch