Draagbare productontwikkeling

Ervaring met de ontwikkeling van wearables

Met een schat aan ervaring in de ontwikkeling van wearables is 2M Engineering een betrouwbare autoriteit in de branche. Met een vastberaden streven naar uitmuntendheid zijn we gespecialiseerd in elk aspect van het tot leven brengen van innovatieve wearables, van concept tot certificering en productie.

Draagbaar gezondheidspleister
Draagbaar gezondheidspleister. Activiteit. Beweging. ECG. BR. Temperatuur
Innovatieve draagbare gezondheidsoplossingen

Jouw begeleiding door het hele ontwikkelingsproces

Bij 2M Engineering begrijpen we de unieke uitdagingen en fijne kneepjes van het landschap van draagbare technologie. Ons team van ervaren ingenieurs, ontwerpers en industrie-experts werkt naadloos samen om uw visionaire ideeën om te zetten in tastbare, marktrijpe producten. Of u nu een ondernemer bent met een baanbrekend concept of een gevestigd bedrijf dat zijn productlijn wil uitbreiden, wij zijn er om u door het hele ontwikkelingsproces te begeleiden.

Vanaf de eerste fasen van ideevorming en conceptualisering werken we nauw met u samen om uw visie te verfijnen, zodat elk aspect van uw wearable-product nauwgezet is afgestemd op uw specifieke eisen. Dankzij onze grondige kennis van gebruikersgerichte ontwerpprincipes kunnen we intuïtieve, ergonomische en esthetisch aantrekkelijke wearables maken die naadloos integreren in het leven van de gebruikers.

One stop Wearable Productcreatie

Bij 2M Engineering erkennen we het cruciale belang van naleving van regelgeving en certificering in de wearable-industrie. Ons team is zeer bedreven in het navigeren door het complexe landschap van normen en voorschriften en zorgt ervoor dat uw product voldoet aan de noodzakelijke criteria voor veiligheid, prestaties en interoperabiliteit. Wij begeleiden u door het certificeringsproces en zorgen voor een soepele en efficiënte weg naar de markt.

Zodra uw wearable product klaar is voor productie, zorgen onze ultramoderne faciliteiten en nauwgezette kwaliteitscontroleprocessen ervoor dat elke eenheid voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap. We zijn er trots op dat we producten leveren van uitzonderlijke kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, zodat uw klanten het volledige potentieel van draagbare technologie kunnen benutten.

Met een track record van succesvolle samenwerkingen en een passie voor technologische innovatie, is 2M Engineering uw toegewijde bondgenoot in de steeds veranderende wereld van draagbare productontwikkeling. Vergezel ons op deze spannende reis terwijl we uw ideeën omzetten in realiteit, waarbij technologie en mode naadloos in elkaar overgaan om de toekomst van wearables vorm te geven.

Welkom bij 2M Engineering, waar innovatie en uitmuntendheid in draagbare producten elkaar ontmoeten.

QSense-Motion 9DOF bewegingsdetectie
Activiteit- en bewegingsvolgsystemen

Onze aandachtsgebieden

Door onze toegewijde focus op medische wearables, sport wearables en professionele wearables zijn we toegewijd aan het stimuleren van innovatie, het verbeteren van prestaties en het revolutioneren van de manier waarop individuen en industrieën gebruik maken van wearable technologie.

Medische wearables

Wij creëren een divers aanbod van wearables die specifiek zijn ontworpen voor medische en revalidatiedoeleinden. Onze oplossingen zijn geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder onderzoek, klinisch gebruik, e-health en thuisbewaking. Ons uitgebreide aanbod van medische wearables geeft mensen meer mogelijkheden, verbetert de resultaten in de gezondheidszorg en verbetert het algehele welzijn.

Sportieve wearables

Wij blinken uit in de ontwikkeling van wearables voor een breed scala aan sporten. Door gebruik te maken van onze veelzijdige technologieplatforms kunnen we oplossingen snel aanpassen en op maat maken om de basis te vormen van de volgende generatie sport wearables. Onze sport wearables geven real-time feedback, waardoor atleten en coaches prestaties kunnen volgen en trainingsschema's kunnen optimaliseren. Of het nu gaat om het verbeteren van sportprestaties of het monitoren van vooruitgang, onze sport wearables zijn ontworpen om uitzonderlijke resultaten te leveren.

Professionele wearables

Naast medische en sport wearables, bieden wij ook professionele wearables die zijn ontworpen voor gespecialiseerde toepassingen in verschillende industrieën. Deze wearables zijn afgestemd op de unieke vereisten van werkomgevingen, defensiesectoren en andere professionele toepassingen. Onze professionele wearables combineren vooruitstrevende technologie met robuustheid en betrouwbaarheid, en bieden professionals innovatieve hulpmiddelen om hun prestaties en productiviteit te verbeteren.

Platforms voor draagbare technologie

2M is gespecialiseerd in de volgende wearable technology platforms. Deze vormen vaak het startpunt voor een nieuwe ontwikkeling. Deze platformen combineren (een combinatie van) sensoren en gebruiken embedded algoritmes om ruwe data om te zetten in bruikbare informatie. De applicatie bepaalt of informatie wordt opgeslagen, gestreamd of gebruikt wordt voor directe feedback aan de gebruiker (visueel, haptisch of geluid). Onze huidige wearable platforms zijn:

Activiteit- en slaapbewaking

Complete oplossingen voor het volgen van activiteiten voor specifieke toepassingen die ingebouwde signaalverwerkingsmogelijkheden vereisen.
 

9DOF beweging volgen

Motion tracking oplossingen voor het in real-time volgen van 9DOF bewegingen van het complete lichaam of lichaamssegmenten. Gespecialiseerd in VR/AR-toepassingen.

Textiel sensor wearables

Complete textiele wearable oplossingen en feedback volledig geïntegreerd in kleding.Draagbare gezondheidspatches

Draagbare patches op basis van een integratie van gedrukte elektronica-elektroden en geavanceerde geminiaturiseerde hardware met laag stroomverbruik en slimme algoritmen.

Contactloze sensoren

Sensoroplossingen die nauwkeurig vitale lichaamsfuncties meten zonder contact te maken met de gebruiker. Temperatuur, contactloze bedsensoren.

Meer informatie over de draagbare technologie '

Gekoppelde oplossingen van A tot Z

sensorhardware + app + cloud + web

2M levert complete connected oplossingen bestaande uit draagbare sensoren, web-, app- en cloud-infrastructuur. Dezelfde technologieplatforms kunnen ook worden gebruikt om de volgende generatie Internet of Things (IoT)-oplossingen te creëren.  

Naarmate de wearable-industrie zich verder ontwikkelt, is de behoefte aan nauwkeurigere, compactere, waterdichtere en vooral betrouwbaardere en preciezere sensortechnologieën essentieel geworden.

Draadloze BLE-connectiviteit

2M is expert op het gebied van een breed scala aan bedrade en draadloze connectiviteitstechnologieën. Afhankelijk van de toepassing gebruiken we vaak draadloze BLE voor onze wearables. We zijn expert op het gebied van gegevensopslag en live streaming sensing wearables.

Meer over draadloze BLE

Voorbeelden van draagbare productontwikkeling

LODE ECG Streamer & ECG Logger


Voorbeeld LODE ECG Streamer

 • Elektronica & embedded software ontwikkeling
 • Streaming met hoge resolutie op basis van draadloze BLE
 • 2 loden E-VSA, 256sps, 20 bit
 • Aanmaken en valideren van een HR-detectie-algoritme
 • Laag stroomverbruik ontwerp & beheer van de batterij
 • Certificering van medische hulpmiddelen
Dashtag draagbare productontwikkeling


Voorbeeld DashTag Soccer Tracker

 • Elektronica-ontwikkeling inclusief draadloze BLE
 • Gebruikersinterface motorcreatie
 • Firmware software ontwikkeling
 • Aanmaak en validatie van een algoritme
 • Product- & radiocertificering
 • Industrialisering van de elektronica-subassemblage


Voorbeeld Textiele wearables

 • Vertaling van de klanttoepassing naar de uitvoering
 • Ontwerp van de structuur van de gedrukte elektronica
 • Elektronicacreatie
 • Firmware software maken
 • Testen & integratie met mobiele app

De kracht van wearables ontsluiten

2M's ongeëvenaarde expertise in het integreren van geavanceerde technologieën

Bij 2M beschikken we over een verscheidenheid aan kerntechnologieën. Ons echte onderscheid ligt echter in ons vermogen om deze technische mogelijkheden synergetisch te combineren, wat resulteert in een ongeëvenaarde aanpak die het potentieel van wearables maximaliseert. Door onze unieke competenties in te zetten, creëren we innovatieve oplossingen die meerdere technologieën naadloos integreren en onze klanten en eindgebruikers een ongeëvenaarde waarde bieden.

Modulaire bouwstenen

2M heeft een grote mand met bouwstenen gebouwd, wat de ontwikkelingskosten en -tijd beperkt en de technische risico's laag houdt.

Klein & plat

2M heeft ervaring met miniaturisatie om extreem kleine, platte en buigzame oplossingen te creëren.

Laag vermogen ontwerp

Wij creëren oplossingen met een lange levensduur. We zijn bedreven in het ontwerpen, testen en optimaliseren van lage vermogens.

Connectiviteit

Ervaring met de meeste bekabelde en draadloze verbindingstechnieken om data naar mobiele apparaten of basisstations te sturen. Ook het ontwerp van (aangepaste) antennes.

Slimme Algoritmen

Experts in slimme algoritmecreatie en feature-extractie om ruwe data om te zetten in zinvolle informatie. Signaalverwerking voor embedded oplossingen.

Meer over slimme algoritmen...

Software Platforms

Het gebruik van 2M's softwareplatforms bespaart kosten, tijd en risico's. Onze embedded platforms omvatten stuurprogramma's op laag niveau en middleware-functionaliteiten. 

Mobiel & Cloud

Wij bieden complete, aangesloten oplossingen, inclusief mobiele apps, cloud- en webfunctionaliteit.

Printed & Textile Electronics

Creatie van gedrukte elektronica & textielelektronica inclusief productie. We maken gebruik van de sterke punten van conventionele technieken en gedrukte technieken om unieke oplossingen te creëren.

Lees meer...

Waterdicht

Ervaring in het creëren van waterdichte oplossingen. 

Productontwerp

Breng uw eigen ontwerp mee of maak gebruik van onze ontwerppartners. Ervaren in mechanisch ontwerpen en maken van technieken zoals 3D printen, spuitgieten en industrieel gieten. 

Gebruikersinterface

Gebruikersinterface-ontwerp en -ontwikkelingsomgevingen, zodat u UI's kunt testen voordat ze in het eindproduct worden geïmplementeerd.

Textiel-elektronica, draadloze E-VSA

Ontdek de mogelijkheden

Presentatie van 2M's draagbare producten en lopende innovaties

Bij 2M zijn we trots op ons uitgebreide aanbod van draagbare sensoroplossingen, waaronder cloud-verbonden medische, sport- en consumenten wearables. Onze staat van dienst omvat een indrukwekkende reeks producten en lopende projecten die onze capaciteiten illustreren. Of u nu een specifiek idee in gedachten hebt of een oplossing op maat wenst, ons team staat klaar om uw behoeften snel te beoordelen en de expertise en ondersteuning te bieden die u nodig hebt.

9DOF handbeweging volgen
Nauwkeurig volgen van hand- en vingerbewegingen Op basis van ons 9DOF motion tracking platform hebben we ook een miniatuurversie...
Touchback Sensor Handschoen voor gebruikers van prothesehanden
Sensorhandschoen die druk en diafragma meet voor gebruikers van prothetische handen Binnen het Touchback-project wilden we een brug slaan tussen...
BPatch Continue Bloeddruk Controle
Projectpartners Continue bloeddrukmeting De bloeddruk is een van de belangrijkste vitale waarden die kan worden gemeten....
Slimme luiersensor bewaakt de gezondheid van baby's of volwassenen
Slimme luiersensor 2M ontwikkelt een slim luiersensor-monitoringplatform dat gebruikt kan worden voor...
Slaaptracker om slaapgedrag te monitoren
Slaaptracker voor SleepFysio Na een intake wordt het slaapgedrag van SleepFysio cliënten in kaart gebracht met behulp van de SleepID...
NODES - 9DOF Motion Suit voor VR-revalidatiegames
Human motion tracking Nodes is een bewegingsopnamesysteem bedoeld voor medische/onderzoeksdoeleinden om de oriëntatie van...
Activ8 - fysieke activiteitsmonitor met zitstand loopfietsen classificatie
Herkent automatisch je dagelijkse activiteiten Activ8 is een complete oplossing voor het monitoren van fysieke activiteit die automatisch je activiteiten herkent. De volgende...
LODE Draadloze BLE ECG Streamer & Logger
2M ontwikkelde voor LODE een draagbaar apparaat voor medische en professionele sporttoepassingen. Het draagbare apparaat is...
CardioSense - Draadloze ECG-sensor met Atriumfibrillatiedetectie
Draagbare ECG-sensor met atriumfibrillatiedetectie voor thuis CardioSense maakt hartrevalidatie thuis mogelijk. CardioSense...
Barocontrole - Ambulante Bloeddrukmonitoring
Valpreventie door bloedstroom en druk te meten Veel ouderen ervaren een overdreven of langdurige bloeddrukdaling in...
Bewegingsdetectie voor revalidatie van een beroerte thuis
Beter en sneller herstel van beroerte thuis met verbeterde motorische prestaties van paretische ledematen De meeste patiënten die...
ZwemSensor voor sporters - ECG & Bewegingsherkenning
Draagbare sensor voor sporters voor hartmonitoring en gedetailleerde bewegingsanalyse De Swimsense is een waterdicht, draagbaar apparaat voor professionele...
A8200 9DOF Motion Logger (Acc, Gyro, Magneto)
9DOF IMU voor het volgen van beweging op basis van ruwe gegevens A8200 9DOF Motion Logger is een registratieoplossing voor het vastleggen van ruwe sensorwaarden....
SPO2 sensor horloge met PPG HR-detectie
Nauwkeurig SPO2 sensor horloge COSMET is een SPO2 sensor horloge met PPG gebaseerde HR detectie dat gedragen...
UPRIGHT - Parkinson-houdingscorrectie & cueing-apparaat
Een apparaat dat zelftraining voor Parkinson-patiënten ondersteunt om houding en mobiliteit te verbeteren UPRIGHT stelt Parkinson-patiënten in staat en...
MyMoves - Rolstoelactiviteitssensor - spelplatform
Activeer rolstoelgebruikers! 2M Engineering en Fantazm hebben MyMoves ontwikkeld als onderdeel van een landelijke oproep van het Ministerie van Volksgezondheid....
WheelActiv8 - Activiteitenmonitor voor rolstoelgebruikers
Fysieke activiteitsmonitor voor rolstoelgebruikers WheelActiv8 is een totaalplatform voor activiteitsmonitoring voor rolstoelgebruikers. De A8100 rolstoelactiviteit...
Hellingsensor - Baanwielrennershouding in real time
Volg je aerodynamische fietshouding in realtime De Lazer Inclinatiesensor is het ultieme trainingshulpmiddel om je...
VitaMove - multi-sensor activiteitsmonitor met ECG
Gesynchroniseerde registratie van activiteit op meerdere plaatsen op het lichaam VitaMove is een ambulant monitoringsysteem dat activiteitsinformatie meet en opslaat...
Medische gezondheidsscanner
Snelle gezondheidsscan die temperatuur, ECG, SPO2 en hartgeluid combineert 2M heeft verschillende prototypes van apparaten gemaakt die...
Paardenrijder - houdingstrainer tijdens het paardrijden
Equine posture sensor geeft gedetailleerd inzicht in je rijhouding De Equine posture sensor is een borstgedragen apparaat dat...
FootSense - Druk- en schuifkrachtsensor inlegzolen
Ambulante druk- en schuifkrachtsensor inlegzolen die in elke schoen passen Doel van het FootSense project is om ambulante...
OSAJA - Draagbare bloedzuurstofsensor
Betrouwbare draagbare bloedzuurstofsensor Binnen het OSAJA haalbaarheidsproject onderzoekt 2M hoe het optimale lichtpad te creëren zodat...
CardioSleeve - ECG & hartgeluidsstethoscoop add-on
Het eerste stethoscoopopzetstuk ter wereld dat ECG, digitale auscultatie en directe analyse biedt CardioSleeve ECG & hartgeluid stethoscoop is...
Rejiva - Draadloze biofeedback patch (ECG & Activiteit)
Consumentenapparaat dat levensstijl monitort 2M deed een aantal projecten voor de Ruijven Rejiva. De Rejiva is de eerste...
Innovatieve oplossingen voor de paardensensor
Voorkom & detecteer gezondheidsproblemen bij paarden 2M heeft ervaring opgebouwd in het meten van verschillende vitale...
Draadloos netwerk van lichaamstemperatuursensoren
Nauwkeurig volgen van lichaamstemperatuur op meerdere lichaamslocaties Het systeem om de lichaamstemperatuur op meerdere locaties te...
Inspiratie - persoonlijk & adaptief trainingsschema voor hardlopers
InspiRun gepersonaliseerde trainingsschema's voor hardlopers INSPIRUN is een smartphone-app die hardlopers een gepersonaliseerd en adaptief trainingsschema biedt....
Divers Alert - Noodalarm voor duikers
Waarschuw je duikvrienden in geval van nood 2M Engineering heeft een duikersalarm ontwikkeld en gepatenteerd om duikers...
nl_NLDutch