Producten & OEM-oplossingen

2M Engineering is gespecialiseerd in de ontwikkeling van sensorproducten en uitgebreide OEM-oplossingen en maakt daarbij gebruik van onze geavanceerde expertise op het gebied van sensoren. Onze belangrijkste aandachtsgebieden zijn wearables, medische apparatuur en industriële en milieu IoT-oplossingen. Ons doel is om oplossingen te bieden die bijdragen aan een gezondere en duurzamere wereld.

In samenwerking met toponderzoeksorganisaties, ziekenhuizen en industriële partners wereldwijd, blinken we uit in het vertalen van baanbrekend onderzoek naar innovatieve en praktische producten. We zorgen ervoor dat onze oplossingen voldoen aan de vereiste normen, kosteneffectief zijn en op grote schaal kunnen worden geproduceerd.

Onze gevarieerde klantenkring varieert van grote multinationals tot start-ups, die allemaal de wens delen om de grenzen van het mogelijke te verleggen. We ondersteunen onze klanten tijdens hun hele reis, van het bedenken van een idee tot productontwikkeling, certificering (CE, ATEX, MDR) en productie.

Besteed uw productontwikkeling uit

Stroomlijn uw productontwikkeling door uit te besteden aan 2M. Met onze uitgebreide ervaring hebben we een gevarieerd portfolio van producten en oplossingen opgebouwd die door onze zakenpartners op de markt worden gebracht, vaak onder hun eigen merknaam.

Onze expertise ligt in verschillende technologieën, productontwikkelingsvaardigheden en uitgebreide applicatiekennis. Door gebruik te maken van deze capaciteiten creëren we innovatieve oplossingen voor onze klanten, minimaliseren we technische ontwikkelingsrisico's, besparen we kostbare tijd en verlagen we de totale ontwikkelingskosten.

Activ8 draagbare gezondheidstracker

Voorbeeld Activ8 activiteitsmonitor

  • Gebruikt door bedrijven met een eigen applicatie web/app
  • Klanten met extra klantspecifieke functies
  • Basis voor
  • Data-analyse & algoritme-ontwikkeling door 2M
  • Spotlokalisatiesysteem
  • Klinisch onderzoek afgerond

Onze klanten

Onze klanten variëren van grote multinationals tot start-ups, die elk de wens hebben om bestaande grenzen te verleggen.

StartUps & ScaleUps

Gebruik 2M's bouwstenen om uw markttoetreding te versnellen. Functionaliteit op alle niveaus kan worden aangepast of toegevoegd. Wij zijn gewend te werken met Minimal Viable Products.

Wij kunnen u helpen en adviseren vanaf het eerste concept tot en met het regelen van de productie.

2M gelooft in een businessmodel dat werkt voor alle betrokken stakeholders.

Medische Onderzoeksgroepen

We kunnen prototypes maken voor nieuwe ideeën en ondersteuning bieden voor vroegtijdig onderzoek, klinische studies en validatiestudies. 2M heeft een uitgebreid netwerk van onderzoekspartners en wordt gebruikt om te werken in ziekenhuis- en academische omgevingen. 

Ook als de ambities productgericht zijn voegen onze diensten waarde toe.

Bedrijven B2B

Veel van onze klanten zijn zeer goed in marketing en verkoop en hebben een sterke distributiekracht. 2M kan uw innovatiepartner zijn. De tijd om nieuwe producten op de markt te brengen kan kort zijn en de investeringen kunnen laag zijn bij gebruik van reeds ontwikkelde oplossingen.

Neem contact op met 2M om de gezamenlijke mogelijkheden voor samenwerking te verkennen. 

Een ontwikkelingsproject starten?

Een nieuwe productontwikkeling voor onze klanten begint meestal op 2 manieren:

Afgeleid van een bestaand product

2M kan variaties van bestaande producten maken voor nieuwe toepassingen of de functionaliteit aanpassen of uitbreiden. Door dicht bij een bestaande productuitvoering te blijven, bespaart u tijd, geld en moeite bij de ontwikkeling en certificering. 

100% op basis van de eisen van de klant

Ook zijn we gewend om volledig uit te gaan van de eisen, het idee of het concept van de klant. Dit proces is meestal langer afhankelijk van het ervaringsniveau van de klant met het doen van hardware productontwikkeling. In de meeste gevallen zijn er extra mijlpalen voor het maken van een proof of concept of prototype om de oplossing te valideren voordat deze op productniveau wordt gebracht. 

Wilt u meer weten?

Neem contact op met 2M om te praten over de mogelijkheden om bestaande oplossingen en bouwstenen te gebruiken voor uw productrealisatie.

nl_NLDutch