Prototypes, modules, OEM & ODM

Gebruik onze prototypes om uw bedrijf te versnellen

In de loop der jaren hebben we een groot aantal technologieplatforms en applicatiekennis opgebouwd en ervaring opgedaan met een breed scala aan sensorproducten. Deze producten, prototypes en essentiële hardware, software en algoritmen kunnen de perfecte start zijn voor uw ontwikkeling. 

Risico's verminderen, tijd besparen en ontwikkelingskosten verlagen

Het bouwen van uw product op basis van bestaande producten en prototypes stelt u in staat om het vaak tijdrovende en dure ontwikkelingsproces over te slaan. 

Belangrijker nog is dat het de technische risico's die inherent zijn aan elke nieuwe ontwikkeling vermindert. Onze oplossingen worden meestal grondig getest in het veld onder reële omstandigheden met echte gebruikers.

Activ8 - Gevalideerde activiteitenmonitor die uw activiteiten herkent
Voorbeeld Activ8 activiteitsmonitor
  • Gebruikt door bedrijven met een eigen applicatie web/app
  • Klanten met extra klantspecifieke functies
  • Basis voor
  • Data-analyse & algoritme-ontwikkeling door 2M
  • Spotlokalisatiesysteem
  • Klinisch onderzoek afgerond

Wij werken voor

StartUps & ScaleUps

Gebruik 2M's bouwstenen om uw markttoetreding te versnellen. Functionaliteit op alle niveaus kan worden aangepast of toegevoegd. Wij zijn gewend te werken met Minimal Viable Products. 

Wij kunnen u helpen en adviseren vanaf het eerste concept tot en met het regelen van de productie.

2M gelooft in een businessmodel dat werkt voor alle betrokken stakeholders.

Medische Onderzoeksgroepen

We kunnen prototypes maken voor nieuwe ideeën en ondersteuning bieden voor vroegtijdig onderzoek, klinische studies en validatiestudies. 2M heeft een uitgebreid netwerk van onderzoekspartners en wordt gebruikt om te werken in ziekenhuis- en academische omgevingen. 

Ook als de ambities productgericht zijn voegen onze diensten waarde toe.

Bedrijven B2B

Veel van onze klanten zijn zeer goed in marketing en verkoop en hebben een sterke distributiekracht. 2M kan uw innovatiepartner zijn. De tijd om nieuwe producten op de markt te brengen kan kort zijn en de investeringen kunnen laag zijn bij gebruik van reeds ontwikkelde oplossingen.

Neem contact op met 2M om de gezamenlijke mogelijkheden voor samenwerking te verkennen. 

Wilt u meer weten?

Neem contact op met 2M om te praten over de mogelijkheden om bestaande oplossingen en bouwstenen te gebruiken voor uw productrealisatie.
nl_NLDutch