Producten & OEM-oplossingen

2M Engineering ontwikkelt sensorproducten & complete OEM-oplossingen op basis van onze state-of-the-art expertise in sensoren.

Onze focus ligt op wearables, medische apparatuur en industriële en ecologische ivd-oplossingen. Oplossingen die bijdragen aan een gezondere en duurzamere wereld.

Door wereldwijd samen te werken met de beste onderzoeksorganisaties, ziekenhuizen en industriële partners maken we de essentiële vertaling van onderzoek naar innovatieve, praktische producten, die voldoen aan de eisen, kosteneffectief zijn en (massa)produceerbaar.

Onze klanten variëren van grote multinationals tot start-ups, die elk de wens hebben om bestaande grenzen te verleggen.

Wij ondersteunen onze klanten bij (een deel van) hun reis van idee tot productontwikkeling, certificering (CE, ATEX, MDR) en productie.

Besteed uw productontwikkeling uit

2M heeft in de loop der jaren een gevarieerd portfolio aan producten en oplossingen ontwikkeld. Deze producten en oplossingen worden door onze business partners veelal onder hun merk en naam op de markt gebracht. 

Deze producten zijn gebaseerd op de knowhow van 2M over de verschillende vereiste technologieën, productontwikkelingsvaardigheden en diepgaande toepassingskennis. 

We passen deze lessen toe bij het creëren van nieuwe oplossingen voor onze klanten. Dit vermindert het technische ontwikkelingsrisico, bespaart ontwikkelingstijd en vermindert ook de ontwikkelingskosten.

Activ8 - Gevalideerde activiteitenmonitor die uw activiteiten herkent
Voorbeeld Activ8 activiteitsmonitor
  • Gebruikt door bedrijven met een eigen applicatie web/app
  • Klanten met extra klantspecifieke functies
  • Basis voor
  • Data-analyse & algoritme-ontwikkeling door 2M
  • Spotlokalisatiesysteem
  • Klinisch onderzoek afgerond

Onze klanten

Onze klanten variëren van grote multinationals tot start-ups, die elk de wens hebben om bestaande grenzen te verleggen.

StartUps & ScaleUps

Gebruik 2M's bouwstenen om uw markttoetreding te versnellen. Functionaliteit op alle niveaus kan worden aangepast of toegevoegd. Wij zijn gewend te werken met Minimal Viable Products.

Wij kunnen u helpen en adviseren vanaf het eerste concept tot en met het regelen van de productie.

2M gelooft in een businessmodel dat werkt voor alle betrokken stakeholders.

Medische Onderzoeksgroepen

We kunnen prototypes maken voor nieuwe ideeën en ondersteuning bieden voor vroegtijdig onderzoek, klinische studies en validatiestudies. 2M heeft een uitgebreid netwerk van onderzoekspartners en wordt gebruikt om te werken in ziekenhuis- en academische omgevingen. 

Ook als de ambities productgericht zijn voegen onze diensten waarde toe.

Bedrijven B2B

Veel van onze klanten zijn zeer goed in marketing en verkoop en hebben een sterke distributiekracht. 2M kan uw innovatiepartner zijn. De tijd om nieuwe producten op de markt te brengen kan kort zijn en de investeringen kunnen laag zijn bij gebruik van reeds ontwikkelde oplossingen.

Neem contact op met 2M om de gezamenlijke mogelijkheden voor samenwerking te verkennen. 

Een ontwikkelingsproject starten?

Een nieuwe productontwikkeling voor onze klanten begint meestal op 2 manieren:

Afgeleid van een bestaand product

2M kan variaties van bestaande producten maken voor nieuwe toepassingen of de functionaliteit aanpassen of uitbreiden. Door dicht bij een bestaande productuitvoering te blijven, bespaart u tijd, geld en moeite bij de ontwikkeling en certificering. 

100% op basis van de eisen van de klant

Ook zijn we gewend om volledig uit te gaan van de eisen, het idee of het concept van de klant. Dit proces is meestal langer afhankelijk van het ervaringsniveau van de klant met het doen van hardware productontwikkeling. In de meeste gevallen zijn er extra mijlpalen voor het maken van een proof of concept of prototype om de oplossing te valideren voordat deze op productniveau wordt gebracht. 

nl_NLDutch