VitaMove - multi-sensor activiteitsmonitor met ECG

Gesynchroniseerde opname van activiteit op meerdere plaatsen op het lichaam

VitaMove is een ambulant monitoringsysteem dat de activiteiteninformatie op één of meerdere lichaamslocaties (borst, bovenbeen links, bovenbeen rechts, onderarm links, onderarm rechts) in hoge resolutie en met een hoge samplefrequentie meet en opslaat. Elke lichaamslocatie krijgt zijn eigen kleine recorder die draadloos gesynchroniseerd is met alle andere recorders in het systeem. Alle tijdgesynchroniseerde ruwe gegevens worden met een speciale pc-toepassing gedownload en vervolgens geanalyseerd. Na de analyse kan een van de beschikbare rapporten worden gekozen om de patiëntinformatie weer te geven of kunnen de gegevens worden geëxporteerd voor verdere verwerking in andere tools.

Meet ook ECG/EMG, temperatuur, ademhaling en omgevingslicht.

Elke recorder heeft de mogelijkheid om een uitbreidingsmodule toe te voegen die een ExG-versterker van medische kwaliteit bevat. Dit maakt het mogelijk om de activiteitsinformatie in de context van de hartfunctie of de ademhalingsfrequentie te plaatsen of vice versa. VitaMove ondersteunt tot 8, kleine, herlaadbare recorders die gemakkelijk en comfortabel te dragen zijn. In combinatie met VitaScore analyse- en rapportagesoftware wordt het een krachtig hulpmiddel om de voortgang van interventie-, revalidatie- of trainingsprogramma's eenvoudig bij te houden. VitaScore kan zowel rapporten op hoog niveau leveren als een gedetailleerde visualisatie van alle metingen.

Ambulante controle
VitaMove fysieke bewegingsopsporing

Belangrijkste kenmerken

  • Nauwkeurige hoge-resolutiebewaking van activiteit en houding met behulp van 3D-versnellingsmeters
  • Meet en bewaar wekenlang ruwe informatie van borst, armen en/of benen
  • Draadloze tijdsynchronisatie tussen alle recorders
  • Meet ECG, hartslag, HRV & ademhalingsfrequentie
  • Volledig automatische analyse- en rapportagesoftware met automatische activiteitsclassificatiesoftware (45 houdings- en bewegingsklassen)
VitaMove gedetailleerde informatie
nl_NLDutch