VitaMove - multi-sensor activiteitsmonitor met ECG

Gesynchroniseerde opname van activiteit op meerdere plaatsen op het lichaam

VitaMove is een ambulant monitoringsysteem dat de activiteiteninformatie op één of meerdere lichaamslocaties (borst, bovenbeen links, bovenbeen rechts, onderarm links, onderarm rechts) in hoge resolutie en met een hoge samplefrequentie meet en opslaat. Elke lichaamslocatie krijgt zijn eigen kleine recorder die draadloos gesynchroniseerd is met alle andere recorders in het systeem. Alle tijdgesynchroniseerde ruwe gegevens worden met een speciale pc-toepassing gedownload en vervolgens geanalyseerd. Na de analyse kan een van de beschikbare rapporten worden gekozen om de patiëntinformatie weer te geven of kunnen de gegevens worden geëxporteerd voor verdere verwerking in andere tools.

Ambulante controle

Meet ook ECG/EMG, temperatuur, ademhaling en omgevingslicht.

Elke recorder heeft de mogelijkheid om een uitbreidingsmodule toe te voegen die een ExG-versterker van medische kwaliteit bevat. Dit maakt het mogelijk om de activiteitsinformatie in de context van de hartfunctie of ademhalingsfrequentie te plaatsen of andersom. VitaMove ondersteunt maximaal 8 kleine, oplaadbare recorders die gemakkelijk en comfortabel te dragen zijn. In combinatie met VitaScore analyse- en rapportagesoftware wordt het een krachtig hulpmiddel om eenvoudig de voortgang van interventie-, revalidatie- of trainingsprogramma's te volgen. VitaScore kan zowel rapporten op hoog niveau als gedetailleerde visualisatie van alle metingen leveren.

VitaMove fysieke bewegingsopsporing

Belangrijkste kenmerken

  • Nauwkeurige hoge-resolutiebewaking van activiteit en houding met behulp van 3D-versnellingsmeters
  • Wekenlange ruwe informatie van borst, armen en/of benen meten en opslaan
  • Draadloze tijdsynchronisatie tussen alle recorders
  • Meet ECG, hartslag, HRV & ademhalingsfrequentie
  • Volledig automatische analyse- en rapportagesoftware met automatische activiteitsclassificatiesoftware (45 houdings- en bewegingsklassen)
VitaMove gedetailleerde informatie
nl_NLDutch