CardioSleeve - ECG & hartgeluidsstethoscoop add-on

s Werelds eerste stethoscoopbijlage voor ECG, digitale auscultatie en directe analyse.

CardioSleeve ECG & hartgeluidsstethoscoop is een product dat is ontwikkeld door een medische startup in de VS. 2M heeft Rijuven ondersteund in een aantal projecten met signaalverwerkingscapaciteiten, zowel embedded als servergebaseerde algoritmes. CardioSleeve is het eerste door de FDA goedgekeurde stethoscoop add-on apparaat voor clinici om 3-Lead ECG en Digitaal Hartgeluid op elk zorgpunt aan te schaffen. CardioSleeve verbetert de traditionele stethoscoop door het opnemen, weergeven en analyseren van de ECG en akoestische voetafdrukken van het hart, gesynchroniseerd, in realtime via elk draadloos aangesloten draagbaar apparaat.

Rijuven CardioSleeve - signaalverwerking & algoritme-ontwikkeling

ECG & hartgeluidsstethoscoop

ECG en hartgeluid visualiseren

De mogelijkheid om ECG en auscultatietracering in real time te bekijken en vast te leggen, breidt de mogelijkheden van een clinicus uit buiten de beperkingen van de traditionele stethoscoop.

Aritmie- & Murmuranalyse

Instant cloud-analyse en -rapportage passen het beste in medische algoritmen toe op zowel de ECG als de audiotracering. Detecteer onmiddellijk gevallen van ruis of aritmie.

Hartfalen herkennen

CardioSleeve berekent de systolische prestatie-index als indicatie voor de ejectiefractie en beoordeelt het hartfalen in 15 seconden op de mitraliskleplocatie.

Belangrijkste kenmerken

  • 3-LEAD ECG met ECG-analyse in app
  • Hartruis beoordeling met meer dan 90% nauwkeurigheid
  • Visualisatie op het moment van onderzoek
  • Registratie en archivering van de bevindingen
  • Vergelijking met een eerder opgenomen gefluister
  • Onmiddellijke zekerheid voor de patiënten
CardioSleeve

2M's bijdrage

2M ondersteunde Rijuven in een aantal projecten met verschillende signaalverwerkingsalgoritmen voor hun CardioSleeve-product, waaronder hartgeluidanalyse, ruisdetectie en valdetectie. Naast de meer productontwikkelingsgerichte vragen die 2M ontving, keken we ook naar de technische haalbaarheid van bepaalde functies door testopstellingen te maken en tests uit te voeren met een klein aantal proefpersonen om de validiteit aan te tonen voordat we overgingen tot ontwikkeling.

Meer informatie

Rijuven website...

nl_NLDutch