Rejiva - Draadloze biofeedback patch (ECG & Activiteit)

Consumentenapparaat dat de levensstijl bewaakt

2M deed een aantal projecten voor de Ruijven Rejiva. De Rejiva is de eerste draadloze biofeedback patch die de algehele gezondheid vastlegt, stress beheerst, het verouderingsproces beoordeelt en het slaap- en energieniveau bijhoudt. Rejiva meet de hartslag, de hartslagvariabiliteit (HRV), de ademhaling, de slaappositie, de rust, de ademhalingsindex en het energieniveau om de toestand van het Autonoom Zenuwstelsel (ANS) te analyseren.

Belangrijkste kenmerken

  • Algehele gezondheid - legt veranderingen in de gezondheid en mogelijke gezondheidsbedreigingen in een vroeg stadium vast
  • Stress - beheerst bestaande stress en bouwt een sterke stressbestendigheid op
  • Inner Aging - beoordeelt de biologische leeftijd om het verouderingsproces te vertragen
  • Energie - houdt het energieniveau en de uitgaven bij en geeft de beste tijden aan om actief te zijn
  • Rust - bewaakt de rust, de efficiëntie van de rust, de rustpositie en de ademhalingsindex
Rejiva

2M's bijdrage

2M ondersteunde Rijuven in een aantal projecten met verschillende signaalverwerkingsalgoritmen voor hun Rejiva product, waaronder de energiegerelateerde functies zoals activiteit, verbruikte calorieën en valdetectie. Naast de meer productontwikkelingsgerichte vragen die 2M ontving, keken we ook naar de technische haalbaarheid van bepaalde functies door testopstellingen te maken en tests uit te voeren met een klein aantal proefpersonen om de validiteit aan te tonen voordat we overgingen tot ontwikkeling.

nl_NLDutch