Medische gezondheidsscanner

Snelle gezondheidsscan met een combinatie van temperatuur, ECG, SPO2 en hartgeluid

2M heeft verschillende prototypes gemaakt van apparaten waarmee mensen een aantal fysiologische parameters kunnen meten: temperatuur, ECG/hartslag en pulsoxymetrie - allemaal zonder manchet, draadloos en in enkele seconden.

De vitale functies worden verkregen door een zachte aanraking met beide handen van het Health tracking-apparaat tegen het voorhoofd. Alle metingen worden via draadloze BLE naar de smartphone van de gebruiker verzonden. De informatie kan worden weergegeven, opgeslagen en gedeeld via een speciale gezondheidsapp.

Binnen 2M is praktische ervaring met een groot aantal vitale functies, sensoren en bouwstenen voor signaalverwerking beschikbaar waarmee innovatieve medische tricorders kunnen worden gemaakt. Tot de standaard sensoren behoren: ademhaling, ECG, optische HR/HRV, accelero, kompas, gyro, luchtstroom, zuurstofpuls, temperatuur, geluid of galvanische huidrespons. 2M kan ook aangepaste sensoren maken. Embedded signaalverwerking knowhow om ruwe gegevens om te zetten in informatie om efficiënter te streamen of op te slaan of te gebruiken als direct bruikbare gegevens is binnen onze organisatie aanwezig.

Belangrijkste kenmerken

  • Maatregelen: HR / ECG (door de vingers), SPO2, activiteit, temperatuur, hartgeluid, luchtstroom
  • Boordsignaalverwerking
  • Draadloze BLE-connectiviteit voor het verzenden van essentiële (gecomprimeerde) informatie naar smartphone / cloud.
  • Op apparaat real-time alarm terugkoppeling
Vitale tekenen Gezondheidscontrole

Vital Signs Sensor Platform

2M heeft ervaring met de meeste vitale functies en sensoren om de medische tricorder of het gekwantificeerde sensorapparaat van morgen te creëren. 

medisch-tricordebouwstenen

Naast het meten van de fysieke grootheid ligt het grootste deel van onze knowhow in de signaalverwerking van vitale functies: hoe waardevolle informatie af te leiden uit de ruwe meetgegevens. Dit gebeurt met verschillende signaalverwerkingstechnieken die we in de loop der tijd hebben ontwikkeld. Deze korf van technieken wordt gebruikt op één of op een combinatie van verschillende sensorsignalen.

gekwantificeerde zelf-sensor-apparaten
nl_NLDutch