Medische gezondheidsscanner

Snelle gezondheidsscan met een combinatie van temperatuur, ECG, SPO2 en hartgeluid

2M heeft verschillende prototypes gemaakt die ontworpen zijn voor mensen om een aantal fysiologische parameters te meten: temperatuur, ECG/hartslag, en pulsoxymetrie-alles manchetloos, draadloos en in enkele seconden.

De vitale functies worden verkregen door een zachte aanraking met beide handen op het Health-tracking-apparaat, waarbij het voorhoofd wordt aangeraakt. Alle metingen worden via Bluetooth LE naar de smartphone van de gebruiker gestuurd. De informatie is ontworpen om te worden weergegeven, opgeslagen en gedeeld via een speciale gezondheidsapplicatie.

Binnen 2M is praktische ervaring met een groot aantal vitale functies, sensoren en bouwstenen voor signaalverwerking beschikbaar, waardoor innovatieve medische tricorders kunnen worden gemaakt. De sensoren zijn onder andere: ademhaling, ECG, optische HR/HRV, accelero, kompas, gyro, luchtstroom, polszuurstof, temperatuur, geluid of galvanische huidreactie. 2M kan ook op maat gemaakte sensoren maken. Embedded signaalverwerkingskennis om ruwe data om te zetten in informatie om efficiënter te streamen of op te slaan of te gebruiken zoals direct bruikbare data binnen onze organisatie.

Belangrijkste kenmerken

  • Maatregelen: HR / ECG (door de vingers), SPO2, activiteit, temperatuur, hartgeluid, luchtstroom
  • Boordsignaalverwerking
  • Bluetooth Laag energetische connectiviteit voor het versturen van essentiële (gecomprimeerde) informatie naar smartphone / cloud.
  • Op apparaat real-time alarm terugkoppeling
Vitale tekenen Gezondheidscontrole

Vital Signs Sensor Platform

2M heeft ervaring met de meeste vitale functies en sensoren om de medische tricorder of het gekwantificeerde sensorapparaat van morgen te creëren. 

medisch-tricordebouwstenen

Naast het meten van de fysieke hoeveelheid zit het grootste deel van onze knowhow in de vitale functies van de signaalverwerking: hoe kunnen we waardevolle informatie afleiden uit de ruwe meetgegevens. Dit gebeurt door middel van verschillende signaalverwerkingstechnieken die we in de loop van de tijd hebben ontwikkeld. Deze korf van technieken wordt gebruikt op één of op een combinatie van verschillende sensorsignalen.

gekwantificeerde zelf-sensor-apparaten

nl_NLDutch