PRP-Plaatje Rijke Plasma Scheiding Centrifuge

Volledig automatische plasma-extractie met bloedplaatjes

2M creëerde een eerste functioneel prototype van een volautomatische PRP-scheidingscentrifuge, genaamd ANGELINA. Dit apparaat doet volledig automatisch de concentratie en extractie van trombocyten of bloedplaatjes uit volbloed voor een reeks mogelijke medische toepassingen. Door gebruik te maken van gepatenteerde sensortechnologie en een volledig nieuw bloedafscheidingsmechanisme is 2M in staat geweest om consistent hoge trombocytenconcentraties te creëren, die met hoge precisie kunnen worden afgescheiden. Dit resulteert in extreem schoon bloedplaatjesrijk plasma. In het huidige prototype is ervaring opgebouwd met een aantal nieuwe technologische benaderingen, die gebruikt kunnen worden voor toekomstige OEM/ODM productontwikkeling.

PRP-Plaatje Rijke Plasma Scheiding Centrifuge

Sensorgestuurde Plasma-ScheidingsCentrifuge met rijke plasma's

Angelina is de eerste volledig geautomatiseerde bloedcentrifuge voor autologe PRP-generatie in één rechte lijn zonder dat het bloed buiten het apparaat moet worden verwijderd of overgebracht.

Hoogwaardige PRP zonder gedoe

Angelina is eenvoudig te gebruiken en de wegwerpverwerkingsset is betaalbaar en eenvoudig te vervangen met een totale verwerkingstijd van minder dan 20 minuten. Het kan meerdere cycli uitvoeren en heeft een capaciteit tot 200 milliliter.

Toepassingsgebieden voor de PRP-scheidingscentrifuge

Angelina is een echte alles-in-één oplossing die een doorbraak zal bieden voor ondersteuning in regeneratieve geneeskunde therapieën zoals:

 • chronische wondverzorging
 • botgroeistimulatie
 • peesblessures in de sportgeneeskunde
 • ondersteuning van de wondgenezing bij chirurgische ingrepen.

Angelina zal ook nieuwe regeneratieve toepassingen ondersteunen, zoals vettransplantaties en collageensynthese in cosmetische procedures.

Angelina medische chirurgie

Belangrijkste kenmerken

 • Tafelmodel volautomatische bloedcentrifuge voor PRP-generatie uit volbloed
 • Het apparaat combineert een volledig sensorgestuurd bloedscheidingsproces dat meet, controleert en produceert Autoloog bloedplaatjes rijk plasma (PRP)
 • Maakt gebruik van gepatenteerde sensortechnologie voor het meten van het aantal bloedplaatjes en intelligente selectiealgoritmen voor de procedure op basis van jarenlange medische ervaring, waarbij advies wordt gegeven over de hoeveelheid bloed die nodig is voor de geselecteerde procedure.
 • Een tweede sensorsysteem geeft een duidelijk beeld van de scheidslijnen tussen de bloedbestanddelen waardoor de zorgverlener desgewenst kan ingrijpen in het proces.
 • Lage kosten, gemakkelijk te vervangen wegwerpset.
 • Totale verwerkingstijd minder dan 20 minuten.
 • Capaciteit tot 200 milliliter
 • Real-time cameragestuurde bloedafscheiding. Bediening van wegwerpkleppen.
Plaatjes Rijke Plasma Scheiding Centrifuge Proces

Uiterst zuivere en zeer consistente bloedscheiding

Angelina produceert zeer consistente, reproduceerbare resultaten dankzij geavanceerde gepatenteerde sensortechnologie die het hele proces controleert. Hierdoor is het ook niet meer mogelijk om fouten te maken tijdens het scheidingsproces en kunnen consistente resultaten worden verkregen met minder training. De totale PRP-productietijd is minder dan 20 minuten. De bloedplaatjesconcentraties kunnen worden afgeleid uit slechts 15 μl bloed en PRP-monsters.

PRP-Plaatje Rijke Plasma Scheiding Centrifuge wegwerpartikel

Stamcelonderzoek

Met enkele aanpassingen kon de Angelina Centrifuge worden omgevormd tot een instrument dat in staat is om stamcellen te isoleren uit vetweefsel of beenmerg. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

nl_NLDutch