9DOF handbeweging volgen

Nauwkeurig volgen van hand- en vingerbewegingen

Op basis van ons 9DOF motion tracking platform hebben we ook een geminiaturiseerde versie gemaakt die kan worden gebruikt voor nauwkeurige vinger- en handvolgapplicaties. Onze belangrijkste aandachtsgebieden tot nu toe zijn revalidatie en gaming toepassingen.

Binnen dit platform meten we met lage latency versnelling, gyroscopische bewegingen en de aardmagnetische veldsterkte. De oplossing levert ruwe gegevens of kan quaternions streamen die onmiddellijk kunnen worden gebruikt door externe spelontwikkelaars.

Voor veeleisende onderzoekstoepassingen kan men werken met tot 20 sensoren, 3 op elke vinger, maar voor de meeste toepassingen zullen we het aantal sensoren minimaliseren om het product betaalbaarder te maken, en de complexiteit voor de gebruiker te verminderen.

9DOF handbeweging volgen
9DOF handbeweging volgen
Overmolding elektronica voor maximale miniaturisatie.

Overmolding elektronica

Voor ons was het belangrijk om extreem kleine, onopvallende sensoren te maken. We hebben dit bereikt door de elektronica direct om te spuiten, wat resulteert in een minimale extra hoogte.

Proof of Concept Demonstrator

In de video ziet u een (zeer) grote versie van onze bewegingssensoren, maar de ideeën met het uiteindelijke technologieplatform zijn dezelfde: nauwkeurige tracking van de hand en de vingers.

Indien u verdere vragen heeft of geïnteresseerd bent om deze technologieën te gebruiken in uw projecten of producten, aarzel dan niet om contact op te nemen met 2M.

nl_NLDutch