Coen Lauwerijssen

Directeur Product Creation & New Business

Coen Lauwerijssen is afgestudeerd in elektronica (micromechanica) aan de Universiteit Twente (cum laude) met een minor bedrijfskunde. 

Coen werkte 8 jaar voor Philips Electronics. Hij begon in het Centre for Industrial Technology in de groep Sensors & Measurement als projectmanager die onderzoeksideeën van concept tot geïndustrialiseerd product naar de business bracht. Binnen Consumer Electronics was hij productmanager voor de nieuwe business'.verbonden huis initiatief om een aantal draadloos verbonden producten te ontwikkelen en op de markt te brengen. Vervolgens is Coen verhuisd naar de nieuwe business unit 'Consumer Health and Wellness' binnen Domestic Appliances. Het opsporen en voorbereiden van acquisitiemogelijkheden voor Philips, gespecialiseerd in vital sign sensing, lichaamsvloeistoffen (bloed, speeksel en urine) en diabetes. Vervolgens verhuisde Coen naar Hong Kong om een lokaal voor lokale bedrijven in gezondheidsmonitoring en massageproducten. Zijn laatste functie bij Philips was binnen de Lifestyle incubator in de DirectLife onderneming: een aangesloten activiteitenmonitor om mensen te betrekken bij het leiden van een actievere levensstijl.

Coen kwam in januari 2008 bij 2M Engineering waar hij verantwoordelijk is voor de productcreatie, het ontwikkelingsteam en new business. 

nl_NLDutch