Team

2M heeft een toegewijd team van gepassioneerde ingenieurs met oog voor detail en het leveren van hoogwaardige oplossingen. Omdat het meeste van ons werk gaat over innovatie voor de gezondheidszorg en industriële sensoren hebben al onze mensen een technische achtergrond in biomedische, algoritmen en software (embedded), elektronica, mechanica, fysica of optica.

Naast het ingenieursteam hebben we nieuwe business creators, product- en projectmanagers.

Dit wordt aangevuld met ondersteunende disciplines op het gebied van inkoop, logistiek, regulatory & (medische hulpmiddelen) kwaliteit, productie en financiën.

 
Team 2M Engineering

Hoofdcontacten

Gillian Mimnagh - Directeur/eigenaar

Gillian Mimnagh, oprichter en eigenaar, is in 1985 afgestudeerd aan de Universiteit van Limerick en in 2004 aan de Philips business school. De CEO van 2M Engineering werkte 20 jaar voor Philips Centre for Industrial Technology (CFT) in verschillende technische en managementfuncties.

Lees meer...

Coen Lauwerijssen - Productcreatie / New Business

Coen Lauwerijssen is afgestudeerd in elektronica (micromechanica) aan de Universiteit Twente. Coen werkte 8 jaar bij Philips, voornamelijk als productmanager in verschillende nieuwe bedrijven (draadloze concepten, connected home, consumer health & wellness, Personal health monitoring, Directlife activity monitoring). 

Lees meer...

nl_NLDutch