Over

2M Engineering, opgericht in 2004, is een gerenommeerde particuliere KMO-onderneming die bekend staat om haar geavanceerde vaardigheid in sensoren. Onze expertise wordt specifiek toegepast op het gebied van wearables, medische apparatuur en industriële en milieuvriendelijke Internet of Things (IoT) oplossingen.

Bij 2M Engineering is het onze onwrikbare missie om de ontwikkeling van technologieën en producten te bevorderen die bijdragen aan een gezondere en duurzamere wereld. We werken uitgebreid samen met onderzoeksorganisaties van wereldklasse en industriële partners over de hele wereld en overbruggen de kloof tussen baanbrekend onderzoek en praktische innovatie. Onze focus ligt op het leveren van oplossingen die niet alleen aan strenge eisen voldoen, maar ook kosteneffectief en schaalbaar zijn voor (massa)productie.

Onze gevarieerde klantenkring omvat zowel grote multinationals als ambitieuze start-ups, verenigd door hun gedeelde ambitie om bestaande grenzen te verleggen. We zijn er trots op dat we onze klanten tijdens hun hele traject kunnen ondersteunen, van de eerste idee-fase tot productontwikkeling, certificering (CE, ATEX, MDR) en uiteindelijk productie.

Bij 2M Engineering zijn we toegewijd aan het omzetten van concepten in tastbare realiteiten, zodat onze klanten kunnen gedijen in het dynamische landschap van vandaag.

Ontwikkeling van medische hulpmiddelen

Innovatieve sensor productontwikkeling

2M is gespecialiseerd in het creëren van high-tech hardware producten die voorzien in onvervulde behoeften in verschillende industrieën. Onze expertise ligt in het omzetten van ideeën vanuit de conceptuele fase naar volledig gerealiseerde, commercieel levensvatbare producten.

Met een sterke nadruk op innovatie en geavanceerde technologie werken we nauw samen met onze klanten om hun unieke eisen te begrijpen en deze te vertalen in tastbare oplossingen. Van brainstormsessies tot ontwerp en prototyping, wij doorlopen het hele productontwikkelingsproces met nauwgezette aandacht voor details en een streven naar uitmuntendheid.

Ons team van ervaren ingenieurs, ontwerpers en technici maakt gebruik van de modernste hulpmiddelen en technieken om uw ideeën tot leven te brengen. Wij combineren technische expertise met een diepgaand begrip van markttrends, zodat het eindproduct niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar ook uw doelgroep weet te boeien.

Of u nu een baanbrekend concept hebt of een specifiek probleem dat moet worden opgelost, 2M is er om uw visie om te zetten in een commercieel succesvolle realiteit. Werk samen met ons aan een spannende productcreatie en breng uw ideeën met vertrouwen op de markt.

Medisch
Apparaten en wearables

2M Engineering is pionier op het gebied van draagbare monitoring van vitale functies voor gezondheid en sport, ontwikkelt geavanceerde medische Point of Care-apparatuur en stimuleert innovatie op het gebied van slimme fotonica.

Industriële en milieusensoroplossingen

2M Engineering blinkt uit in het leveren van industriële en milieusensoroplossingen, die detectie onder zware omstandigheden mogelijk maken en verbonden Internet of Things (IoT)-oplossingen leveren.

Onze gewaardeerde partners

Collaboratieve innovatie is diep geworteld in de identiteit van 2M. We zijn trots op onze samenwerking met een breed scala aan organisaties, variërend van grote bedrijven tot kleine ondernemingen, academische ziekenhuizen, onderzoeksinstituten, universiteiten en zorgorganisaties. Ons streven naar duurzame relaties blijkt uit de langdurige relaties die we in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Als organisatie nemen wij de verantwoordelijkheid voor het technische voorstel en het risico op ons, zodat onze partners zich op hun kerncompetenties kunnen concentreren. Wij geloven sterk in de kracht van partnerschappen en zoeken actief naar samenwerkingsverbanden voor succesvolle commercialisering, waardoor wederzijdse groei en welvaart worden gewaarborgd.

Gevestigde bedrijven

Op zoek naar innovaties profiteren gevestigde bedrijven van onze expertise in het navigeren door sterke verkoopkanalen en het benutten van onze marktaanwezigheid om groei te stimuleren.

Medtech Start-ups & Scale-Ups

Wij bieden hulp van onschatbare waarde aan startende en groeiende medtechbedrijven, helpen bij de realisatie van producten en vergemakkelijken het complexe proces van certificering van medische hulpmiddelen.

Software bedrijven

Wij werken ook nauw samen met softwarebedrijven en bieden onze expertise aan in de integratie van hardware- en softwareoplossingen om uitgebreide en naadloze producten te creëren die voldoen aan de evoluerende behoeften van de markt.

Ontwerp

Door productontwerp en realistische slimme technologie al in een vroeg stadium naadloos op elkaar te laten aansluiten, maken wij een naadloze integratie van esthetiek en functionaliteit mogelijk, waardoor een overtuigende gebruikerservaring wordt gegarandeerd.

Onderzoek & Medische Organisaties

Door gezamenlijke productontwikkeling smeden we sterke partnerschappen met onderzoeks- en medische organisaties, waardoor we in een vroeg stadium waardevolle inzichten krijgen in klinische en revalidatiebehoeften.

Sleuteltechnologieën

Meetprincipes & sensortechnologie

Lange (> 40 jaar) en uitgebreide ervaring met een grote verscheidenheid aan detectietechnieken voor industriële & medische sensortoepassingen.

Productcreatie & industriële ervaring

Track record in het creëren van nieuwe producten. Ideeën, proof of concepts, prototypes tot gecertificeerde producten en productie.

Biomedische en algoritmische ontwikkeling

Biomedische signaalverwerking en algoritme-ontwikkeling en gebruikersvalidatietests. Industriële detectie in complexe systemen.

Fotonische en lasergebaseerde detectietechnieken

Toepassingsgerichte fotonische detectie voor medische of industriële toepassingen. Fluorescentie, laser, raman, beeld gebaseerd.

Het mogelijk maken van competenties

Wij beschikken over expertise in de volgende vaardigheden en hebben connecties opgebouwd met vooraanstaande technologiepartners die gespecialiseerd zijn in specifieke domeinen. Dit stelt ons in staat om uitgebreide end-to-end oplossingen te ontwikkelen en effectief de juiste technologieën voor specifieke toepassingen te combineren.

Miniaturisatie

Wij blinken uit in het creëren van compacte en slanke (draagbare) producten. We zijn gespecialiseerd in geprinte en textielelektronica, waardoor we kleinere apparaten kunnen ontwerpen en produceren.

Laag stroomverbruik ontwerp

Onze expertise ligt in het ontwikkelen van laag vermogen elektronica en embedded software architecturen. Wij zijn bedreven in het optimaliseren van het stroomverbruik, het verzekeren van efficiënte prestaties en een langere levensduur van de batterij.

Modulaire architecturen

Wij gebruiken modulaire bouwstenen voor alle technische disciplines. Deze aanpak stelt ons in staat flexibele en schaalbare oplossingen te creëren door uitwisselbare componenten en modules te integreren.

nl_NLDutch