Milieu IoT Sensor ontwikkeling

Duurzame verandering bewerkstelligen met hoogtechnologische milieusensoroplossingen

2M Engineering loopt voorop in het creëren van geavanceerde milieu IoT-sensoroplossingen die bijdragen aan een gezondere, schonere en duurzamere wereld. Onze expertise ligt in het ontwikkelen van zowel standalone milieusensoroplossingen als internetverbonden IoT-oplossingen. Met een primaire focus op baanbrekende hardware- en sensorinnovaties, werken we nauw samen met klanten om hun specifieke informatiebehoeften te begrijpen en maken we gebruik van onze unieke vaardigheden op het gebied van sensoren en meettechnologie om creatieve en praktische oplossingen te leveren tijdens het hele traject, van concept tot marktklaar product. Samen banen we de weg naar een groenere toekomst.

Milieuvriendelijke ivd-sensoroplossingen
Slimme watersensor

Onze mogelijkheden

2M Engineering loopt voorop in de ontwikkeling van geavanceerde milieusensoroplossingen voor een groenere en duurzamere wereld. Onze specialisatie omvat het ontwerp en de implementatie van autonome milieusensoren en IoT-oplossingen, gebruikmakend van baanbrekende hardware- en sensorinnovaties. Door nauw samen te werken met onze klanten krijgen we een diep inzicht in hun informatiebehoeften en gebruiken we onze expertise in sensoren en meettechnologie om creatieve en praktische oplossingen te leveren, van concept tot marktklaar product. Een van onze huidige aandachtsgebieden is (afval)waterdetectie.. Samen zetten wij ons in voor een gezondere, schonere en milieubewuste toekomst.

Voorbeeld Smart Cities water sensor voor afvalwater

  • Meet stroming, vulling, temperatuur, trillingen, pH
  • Gemaakte en in het veld geteste alfa-prototypes
  • Werken aan een betrouwbaar bèta-prototypesysteem
  • Bestand tegen de uitdagingen van het afvalwatermilieu
  • Commercialisering door zakenpartner

Producten en projecten

Rivierwatervoeler & monitoringsysteem van het ivd
Sensorsysteem om (afval)waterinfrastructuur te monitoren Het Smart Cities watersensorplatform is een complete oplossing voor het verkrijgen van relevante...
nl_NLDutch