Fotonica voor biosensoren voor zorgdiagnostiek

Fotonica voor biosensoren voor zorgdiagnostiek

2M ontwikkelt, certificeert en produceert fotonica biosensing oplossingen voor point-of-care diagnostiek. Binnen 2M hebben we een uitgebreide staat van dienst in het creëren van oplossingen die meten met behulp van licht. 2M heeft ervaring met een grote verscheidenheid aan optische detectie principes en technieken voor de volgende generatie oplossingen. Uitgaande van de toepassing creëren we technologische oplossingen die voldoen aan alle eisen van gebruikers, bedrijven en regelgevende instanties voor medische hulpmiddelen. Wij kunnen ook helpen bij de verdere ontwikkeling van volledig geïntegreerde fotonica oplossingen.

Fotonica voor biosensoren voor zorgdiagnostiek
Op laser gebaseerde fotonische biosensoren
PC100 fotonisch point-of-care diagnostisch apparaat
PC100 Bloedplaatjesteller

PC100 Photonics point-of-care diagnostisch apparaat

2M heeft de PC100 bloedplaatjesteller ontwikkeld. Dit is een fotonica point-of-care diagnostisch apparaat dat zeer nauwkeurig bloedplaatjes kan tellen in een bloedmonster. Slimme fotonica wordt gecombineerd met intelligente algoritmen om betrouwbare bloedplaatjestellingen te krijgen van zeer lage tot zeer hoge bloedplaatjesconcentraties. Een bloedplaatje is een uiterst kleine cel van 2-3 micrometer in diameter. De PC100 is een eenvoudig te gebruiken point-of-care diagnostisch apparaat dat weinig tot geen onderhoud nodig heeft. De PC100 wordt geproduceerd bij Dutch Medical Devices een zusterbedrijf van 2M Engineering dat ISO13485 gecertificeerd is en voldoet aan de CE IVD regelgeving (FDA in afwachting).

Meer over de PC100 bloedplaatjesteller

Fotonische detectieoplossingen van de volgende generatie die gebruik maken van fluorescentie 

Wij breiden ons fotonica-biosensingplatform uit met de mogelijkheid om een breed scala van andere biomarkers in bloed nauwkeurig te meten. Specifieke cellen kunnen als doelwit worden gekozen door ze te kleuren met fluorescentiemarkers. Deze fluorescentiecellen kunnen worden gemeten met behulp van scanning lasertechniek in combinatie met geavanceerde uitleeselektronica. Deze uitbreiding van ons technologieplatform wordt momenteel ontwikkeld en zal worden gebruikt om het concept te valideren.

Laser voor fluorescentiedetectie
Laser voor fluorescentiedetectie
Oplossingen voor de volgende generatie fotonica biosensing
Oplossingen voor de volgende generatie fotonica biosensing

Fotonica van de volgende generatie Biosensing-oplossingen

Wij geloven dat fotonica voor point-of-care diagnostische apparatuur een essentiële rol kan spelen in het vinden van praktische oplossingen voor het verbeteren van de gezondheidszorg. 2M Engineering biedt fotonica oplossingen voor point-of-care diagnostische en draagbare oplossingen voor medische en professionele toepassingen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie
nl_NLDutch