Slaap- en activiteitentrackers

2M ontwikkelt, certificeert en produceert op maat gemaakte sleep & activity trackers voor onderzoek, klinisch gebruik, revalidatie en sporttoepassingen.

Onze focus ligt op draagbare sensorproducten & slimme algoritmen, maar we nemen de verantwoordelijkheid voor de complete technische oplossing, inclusief cloud, web en apps.

Aangepaste slaap- en activiteitentrackers 

Ons technologieteam werkt nauw samen met medische onderzoekers, therapeuten en patiënten om de toepassing te begrijpen en te verrijken, deze te vertalen naar een concept en de eerste oplossingen te creëren en te testen met patiënten. Wanneer deze prototypes succesvol zijn gebleken, kunnen ze worden omgezet in medisch gecertificeerde producten.

Ga voor de beste producten

Wij zijn van mening dat een echte samenwerking tussen het medische veld en de technologie essentieel is om duurzame, waardetoevoegende oplossingen voor de patiënten en het totale zorgsysteem te realiseren.

Slaap- en activiteitentrackers en -sensoren
Voorbeeld: Activ8 activiteitentrackers

Oplossingen voor slaap & slaapregistratie

Ruwe dataloggers

Hoge-resolutie-activiteit en sleep trackers die ruwe sensorwaarden vastleggen en opslaan voor offline of online verwerking.

Dataloggers

Data Loggers verminderen de datasnelheid door slimme compressie en voorbewerking, wat resulteert in een langere levensduur van de accu's, minder geheugen en snellere responsieve oplossingen.

Slimme volgoplossingen

Oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor een specifieke toepassing met gespecialiseerde geïntegreerde software en algoritmen om ruwe meetgegevens om te zetten in essentiële informatie.

Projecten & voorbeelden

nl_NLDutch