Medische en revalidatiedragers

Medische wearables voor e-health, thuisrevalidatie en klinische toepassingen

2M creëert medische wearables voor een breed scala aan toepassingen. Samen met onze partners zetten we ideeën om in praktische oplossingen die voldoen aan de eisen van medische professionals en bruikbaarheidscriteria van patiënten.

Medische wearables zetten een nieuwe standaard in continue real-time monitoring terwijl de patiënt de volledige zorgcyclus doorloopt. Draagbare apparaten maken een mobiele en eenvoudige patiëntmonitoring mogelijk binnen het ziekenhuis, tijdens het transport en na ontslag thuis voor trainings- en revalidatiedoeleinden.

Voorbeelden van medische draagstoffen

De onderstaande voorbeelden bevatten een mix van medisch gecertificeerde producten, prototypes die klaar zijn voor OEM/ODM-transfer en niet-medische producten met standaard CE-productcertificatie, afhankelijk van de exacte toepassing.

UPRIGHT - Parkinson-houdingscorrectie & cueing-apparaat

Een apparaat ter ondersteuning van de zelftraining van Parkinsonpatiënten om de houding en de mobiliteit te verbeteren UPRIGHT maakt het mogelijk en helpt Parkinsonpatiënten bij het verbeteren van hun dagelijkse mobiliteit. UPRIGHT corrigeert de houding...

Medische gezondheidsscanner

Quick health scan die temperatuur, ECG, SPO2 en hartgeluid 2M combineert, heeft verschillende prototypes gecreëerd die ontworpen zijn voor mensen om een aantal fysiologische parameters te meten:...
nl_NLDutch