Overzicht van Point of Care, Medische Hulpmiddelen & Sensoren

Sensoren spelen een steeds belangrijkere rol in de medische technologie met als doel medische hulpmiddelen nog effectiever en veiliger te maken en tegelijkertijd de werking ervan te vereenvoudigen. Als langdurige ontwikkelaar en leverancier van innovatieve sensorsysteemoplossingen voor medische technologie begrijpen wij uw toepassingen. Bij 2M Engineering vindt u niet alleen de standaard maar ook de ideale sensorsysteemoplossing voor uw klantspecifieke meettaak.

Sensoren zijn cruciale componenten voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw producten en oplossingen. Daarom besteden we veel zorg aan onze ontwikkeling, productie en service activiteiten - het werken volgens gecertificeerde processen en procedures. Wij voldoen aan de hoge eisen die aan medische producten worden gesteld. 

Wij weten dat medische technologie levens redt en zijn vertrouwd met veeleisende meettaken en uitdagingen. Onze oplossingen helpen patiënten gezond te houden en ondersteunen zowel patiënten als medische experts met snellere, nauwkeurigere screenings- en behandelingsmogelijkheden.

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen, sensoren en systemen die ontwikkeld en gefabriceerd worden in overeenstemming met uw eisen. Dit kan variëren van het aanpassen van een standaard sensorproduct tot het ontwikkelen van een compleet nieuwe speciale sensor of het ontwerpen van een geïntegreerd medisch apparaat met meerdere componenten en sensoren. 

nl_NLDutch