Diensten

Innovatieve ontwikkeling van sensorproducten

Wij doen innovatieve ontwikkelingsprojecten voor sensorproducten voor en met onze klanten. Wij brengen ideeën van concept naar kwaliteit, maakbaar product. Wij richten ons op innovatieve hightech oplossingen:

  • Point of care medische hulpmiddelen
  • Draagbare producten - medisch, e-gezondheidszorg en sport
  • Industriële sensorproducten en -oplossingen.

Certificering en productie van medische hulpmiddelen

We doen ook aan medische en industriële apparaat certificering en helpen met het opzetten van productie & assemblage. 

Point-of-zorgceltelling

Onze sensorfocusgebieden

Medische hulpmiddelen

Point of Care Oplossing, Fotonica

2M creëert medische hulpmiddelen. Inclusief apparaatcertificering (CE-IVD, 2a, 2b), industrialisatie & productie. Complete Point of Care oplossingen of gebruikersinterface en besturingsmodules. 2M heeft uitgebreide knowhow in slimme fotonica oplossingen.

Wearables

Medisch, E-gezondheid & Sport

Wij creëren draagbare detectieoplossingen voor een breed scala aan toepassingen en medische condities. 2M is ervaren in de meeste lichaamssensoren, laag vermogen ontwerp, connectiviteit, (embedded) signaalverwerkingsalgoritmen en miniaturisatie.

Industriële sensoroplossingen

Harde omgevingen, ivd-oplossingen

We bouwen een nieuwe industriële sensor met behulp van bestaande of volledig nieuwe sensorprincipes, zodat de sensoren bestand zijn tegen de zware industriële omstandigheden. Ook hebben we ervaring met het maken van ivd-sensorproducten en -modules voor industriële toepassingen.

Ervaring met certificering van industriële en medische hulpmiddelen

2M heeft een uitgebreide knowhow van industriële ATEX-certificering en certificering van medische hulpmiddelen (CE-IVD, 1m, 2a, 2b). Met de huidige veranderingen in de (medische) certificering en regelgeving is het belangrijk om al in een vroeg stadium van productonderzoek & -ontwikkeling rekening te houden met certificering en risicomanagement. 2M kan helpen of de volledige verantwoordelijkheid nemen in kwaliteitsmanagementsystemen, productcertificatie en regelgeving vanaf het vroege stadium tot aan het commerciële product.

2M neemt de verantwoordelijkheid voor de volledige technische oplossing.
Wij streven altijd naar partnerschappen voor de commercialisering.

Productontwikkelingscyclus van de sensor

Wij ondersteunen alle productcreatiecycli, van het aanscherpen van het idee tot proof of concept en het maken van prototypes tot het eindproduct in de markt.

Productontwikkelingscyclus van de sensor

Ontwikkeling van aangepaste sensoren

2M maakt producten met behulp van bestaande sensoren, maar bestaande sensoren bestaan niet altijd of passen niet altijd bij de productspecificaties. In dergelijke gevallen, wanneer de business case het toelaat om een aangepaste sensor te ontwikkelen.

Het team van 2M heeft een lange staat van dienst in het creëren van nieuwe sensoren en meetoplossingen voor een breed scala aan toepassingen, waaronder high-end machine-industrie, automotive, medische en consumentenproducten.

2M houdt rekening met de eisen en stelt het beste detectieprincipe voor het specifieke geval voor. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever wordt de sensor stap voor stap gecreëerd. 

nl_NLDutch