Onze diensten

High-Tech sensor productontwikkeling

2M ontwikkelt innovatieve sensorproducten & -toepassingen. Wij brengen ideeën van concept tot massaproduceerbaar & gecertificeerd product inclusief productie indien gewenst. Onze focus ligt op de volgende toepassingsgebieden:

  • Medische hulpmiddelen - Point of Care apparaten, fotonica.
  • Draagbare producten - Medische, e-health en sport wearables.
  • Industriële sensoroplossing - Sensing-oplossingen voor industriële toepassingen.
  • Milieugerichte IoT-oplossingen - Sensing-oplossingen voor milieutoepassingen.
Point-of-zorgceltelling

Toepassingsgebieden

Onze missie is het ontwikkelen van technologieën en producten die bijdragen aan een gezondere en duurzamere wereld. Door wereldwijd samen te werken met de beste onderzoeksorganisaties en industriële partners maken we de essentiële vertaling van onderzoek naar innovatieve, praktische producten, die voldoen aan de eisen, kosteneffectief zijn en (massa)produceerbaar.

Medische hulpmiddelen

Point of Care Oplossing, Fotonica

2M creëert medische hulpmiddelen. Inclusief apparaatcertificering (CE-IVD, 2a, 2b), industrialisatie & productie. Complete Point of Care oplossingen of gebruikersinterface en besturingsmodules. 2M heeft uitgebreide knowhow in slimme fotonica oplossingen.

Draagbare producten

Medisch, E-gezondheid & Sport

Wij creëren draagbare detectieoplossingen voor een breed scala aan toepassingen en medische condities. 2M is ervaren in de meeste lichaamssensoren, laag vermogen ontwerp, connectiviteit, (embedded) signaalverwerkingsalgoritmen en miniaturisatie.

Industriële ivd-oplossingen

Harde omgevingen, ivd-oplossingen

We bouwen een nieuwe industriële sensor met behulp van bestaande of volledig nieuwe sensorprincipes, zodat de sensoren bestand zijn tegen de zware industriële omstandigheden. Ook hebben we ervaring met het maken van ivd-sensorproducten en -modules voor industriële toepassingen.

Milieu-oplossingen

Gezondere wereld, ivd-oplossingen

Wij bouwen de volgende generatie IoT-sensoroplossingen voor het milieu die een gezondere, duurzamere wereld helpen ondersteunen en in stand houden. De huidige focus ligt op oplossingen voor beter waterbeheer.


Certificering van industriële en medische hulpmiddelen

2M heeft een uitgebreide knowhow van industriële ATEX-certificering en certificering van medische hulpmiddelen (CE-IVD, 1m, 2a, 2b). Met de huidige veranderingen in de (medische) certificering en regelgeving is het belangrijk om al in een vroeg stadium van productonderzoek & -ontwikkeling rekening te houden met certificering en risicomanagement. 2M kan helpen of de volledige verantwoordelijkheid nemen in kwaliteitsmanagementsystemen, productcertificatie en regelgeving vanaf het vroege stadium tot aan het commerciële product.

2M's competenties

Sensorproducten &
meetoplossingen

Einde 2 Eindschepping van het product

2M ondersteunt productontwikkelingen vanaf het eerste idee of onderzoek tot het creëren van proof of concept en prototypes tot de realisatie van volledig geïndustrialiseerde producten. Onze voorkeur gaat uit naar het nemen van verantwoordelijkheid voor de volledige technische realisatie. De commercialisering gebeurt meestal via onze (OEM/ODM) partners. 

Ontwikkeling van aangepaste sensoren

2M maakt producten met behulp van bestaande sensoren, maar bestaande sensoren bestaan niet altijd of passen niet altijd bij de productspecificaties. In dergelijke gevallen, wanneer de business case het toelaat om een aangepaste sensor te ontwikkelen.

Het team van 2M heeft een lange staat van dienst in het creëren van nieuwe sensoren en meetoplossingen voor een breed scala aan toepassingen, waaronder high-end machine-industrie, automotive, medische en consumentenproducten.

2M houdt rekening met de eisen en stelt het beste detectieprincipe voor het specifieke geval voor. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever wordt de sensor stap voor stap gecreëerd. 

nl_NLDutch