Onze diensten

High-Tech sensor productontwikkeling

Wilt u uw innovatieve sensorideeën omzetten in massaproduceerbare en gecertificeerde producten? Zoek niet verder! Bij 2M zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde sensorproducten en -toepassingen en bieden we end-to-end oplossingen van concept tot productie.

Onze expertise strekt zich uit over verschillende toepassingsgebieden, waaronder:

Point-of-zorgceltelling

Medische hulpmiddelen

Van Point of Care apparaten tot fotonica, wij hebben de kennis en ervaring om geavanceerde medische oplossingen te creëren die de patiëntenzorg en diagnostiek verbeteren.

Draagbare producten

Of het nu gaat om medische wearables, e-health apparaten, of sport wearables, wij blinken uit in het ontwikkelen van wearable sensor oplossingen die naadloos integreren in het dagelijks leven en gezondheid en welzijn bevorderen.

Industriële sensoroplossingen

Onze detectieoplossingen voor industriële toepassingen maken efficiënte en nauwkeurige gegevensverzameling mogelijk, wat automatisering, kwaliteitscontrole en procesoptimalisering vergemakkelijkt.

Milieusensoren

Wij ontwikkelen sensoroplossingen voor milieutoepassingen waarmee bedrijven en organisaties milieufactoren nauwkeurig kunnen bewaken en beheren.

Draagbaar gezondheidspleister

Waarom kiezen voor 2M Engineering?

Uitgebreide expertise

Met zijn jarenlange ervaring in de ontwikkeling van sensorproducten beschikt ons team van deskundigen over diepgaande technische kennis en een track record van succesvolle projecten.

End-to-end oplossingen

Wij bieden uitgebreide ondersteuning gedurende de gehele levenscyclus van de productontwikkeling, van het eerste ontwerp en de prototypes tot de productie en certificering.

Aangepaste aanpak

Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom stemmen wij onze oplossingen af op uw specifieke eisen, zodat uw sensorproducten aansluiten bij uw visie.

Kwaliteit en naleving

Wij houden ons aan de hoogste industriële en medische normen en wettelijke vereisten, waardoor de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van uw sensorproducten wordt gegarandeerd.

Snelle marktintroductietijd

Onze gestroomlijnde processen en efficiënt projectbeheer stellen ons in staat resultaten te leveren binnen strakke termijnen, zodat u snel marktkansen kunt benutten.

Toepassingsgebieden

Onze missie is het ontwikkelen van technologieën en producten die bijdragen aan een gezondere en duurzamere wereld. Door wereldwijd samen te werken met de beste onderzoeksorganisaties en industriële partners maken we de essentiële vertaling van onderzoek naar innovatieve, praktische producten, die voldoen aan de eisen, kosteneffectief zijn en (massa)produceerbaar.

Medisch
Apparaten

Point of Care Oplossing, Fotonica

2M creëert medische hulpmiddelen. Inclusief apparaatcertificering (CE-IVD, 2a, 2b), industrialisatie & productie. Complete Point of Care oplossingen of gebruikersinterface en besturingsmodules. 2M heeft uitgebreide knowhow in slimme fotonica oplossingen.

Meer informatie

Draagbare producten

Medisch, E-gezondheid & Sport

Wij creëren draagbare detectieoplossingen voor een breed scala aan toepassingen en medische condities. 2M is ervaren in de meeste lichaamssensoren, laag vermogen ontwerp, connectiviteit, (embedded) signaalverwerkingsalgoritmen en miniaturisatie.

Meer informatie

Industriële sensoroplossingen

Harde omgevingen, ivd-oplossingen

We bouwen een nieuwe industriële sensor met behulp van bestaande of volledig nieuwe sensorprincipes, zodat de sensoren bestand zijn tegen de zware industriële omstandigheden. Ook hebben we ervaring met het maken van ivd-sensorproducten en -modules voor industriële toepassingen.

Meer informatie

Milieusensoren

Gezondere wereld, ivd-oplossingen

Wij bouwen de volgende generatie IoT-sensoroplossingen voor het milieu die een gezondere, duurzamere wereld helpen ondersteunen en in stand houden. De huidige focus ligt op oplossingen voor beter waterbeheer.

Meer informatie

Certificering van industriële en medische hulpmiddelen

2M heeft een uitgebreide knowhow van industriële ATEX-certificering en certificering van medische hulpmiddelen (CE-IVD, 1m, 2a, 2b). Met de huidige veranderingen in de (medische) certificering en regelgeving is het belangrijk om al in een vroeg stadium van productonderzoek & -ontwikkeling rekening te houden met certificering en risicomanagement. 2M kan helpen of de volledige verantwoordelijkheid nemen in kwaliteitsmanagementsystemen, productcertificatie en regelgeving vanaf het vroege stadium tot aan het commerciële product.

2M's competenties

Sensorproducten &
meetoplossingen

Meer informatie

Uitgebreide oplossingen voor productontwikkeling

Bij 2M bieden we end-to-end ondersteuning voor productontwikkeling, vanaf het ontstaan van een idee of onderzoeksfase tot de creatie van proof of concept en prototypes, en uiteindelijk de realisatie van volledig geïndustrialiseerde producten. Onze primaire focus ligt op het nemen van volledige technische verantwoordelijkheid gedurende het gehele proces.

Wij blinken uit in het tot leven brengen van ideeën en zetten onze expertise in om concepten om te zetten in tastbare producten. Hoewel onze kracht ligt in technische realisatie, begrijpen we het belang van commercialisatie. Daarom werken we samen met onze vertrouwde OEM/ODM-partners om een succesvolle markttoegang en brede beschikbaarheid van de afgewerkte producten te garanderen. Samen maken we de weg vrij voor het commerciële succes van uw product.

Meer informatie

Ontwikkeling van aangepaste sensoren

2M is gespecialiseerd in de ontwikkeling van op maat gemaakte sensoroplossingen om te voldoen aan specifieke productvereisten wanneer bestaande sensoren niet beschikbaar of niet geschikt zijn. Onze uitgebreide ervaring in het uitvinden van nieuwe sensoren en meetoplossingen beslaat diverse industrieën, waaronder high-end machines, medische, sport- en consumentenproducten.
In dergelijke situaties bekijkt 2M zorgvuldig de eisen van het project en adviseert het optimale detectieprincipe om het gewenste resultaat te bereiken. In nauwe samenwerking met onze klanten werken wij nauwgezet een sensoroplossing uit, rekening houdend met elke stap van het ontwikkelingsproces.
2M maakt producten met behulp van bestaande sensoren, maar bestaande sensoren bestaan niet altijd of voldoen niet altijd aan de specificaties van de productvereisten. In dergelijke gevallen, wanneer de business case het toelaat, kan een aangepaste sensor worden ontwikkeld.

nl_NLDutch