Industrialisatie & Productie

Industrialisatie

Nadat het prototype is goedgekeurd, moet het nog worden geïndustrialiseerd om herhaaldelijk produkten van constante kwaliteit te maken. Test- en fabricageprocedures, testprogrammatuur en controles moeten worden gemaakt en getest, zodat elk product volgens de vereiste specificatie functioneert. Dit is ook de fase waarin de productmechanica of mechatronica wordt vertaald van prototype-niveau naar industrieel spuitgieten of productiekwaliteit metaalbewerking.

Productie

Wij geloven sterk in het lokaal doen van de eerste (en ook grootschaligere productie). Wij doen de productie voor onze klanten in de regio Eindhoven, België en Duitsland. Als het ontwerp goed wordt uitgevoerd, zijn de prijsverschillen met China tegenwoordig minimaal.

Het voordeel van het lokaal doen is dat activa gemakkelijker te beschermen zijn, u sneller kunt leren en verbeteringen kunt aanbrengen.

Wij kunnen de productie verzorgen van kleine batches in eigen huis tot producties van grotere volumes. Productiediensten worden aangeboden in combinatie met onze ontwikkelings- en certificatiediensten.

nl_NLDutch