Industrialisatie & Productie

Industrialisatie en productie zijn kritieke stadia in het productontwikkelingsproces, waar prototypes worden omgezet in schaalbare producten van hoge kwaliteit. Bij 2M Engineering bieden we uitgebreide industrialisatie- en productiediensten, waarbij we zorgen voor efficiënte productie, strenge kwaliteitscontrole en tijdige levering, om uiteindelijk uw innovatieve ideeën op commerciële schaal tot leven te brengen.

Industrialisatie

Industrialisatie is een cruciale fase in het productontwikkelingsproces, omdat het zorgt voor de consistente productie van producten van hoge kwaliteit na de prototypefase. Tijdens deze fase worden strenge test- en validatieprocedures toegepast om ervoor te zorgen dat elk product aan de vereiste specificaties voldoet en betrouwbaar functioneert. Bovendien worden de mechanische of mechatronische aspecten van het product geoptimaliseerd voor massaproductie, waarbij de nadruk ligt op de overgang van fabricage op prototype-niveau naar processen op industriële schaal, zoals spuitgieten of metaalbewerking. Deze nauwgezette aandacht voor details in de industrialisatiefase is essentieel voor het bereiken van een consistente kwaliteit en een succesvolle commercialisering van het product.

Productie

Wij zijn een groot voorstander van lokale productie, zowel voor eerste producties als voor fabricage op grotere schaal. Bij 2M Engineering hebben we productiefaciliteiten in de regio Eindhoven, België en Duitsland, waardoor we dicht bij onze klanten staan en onze activiteiten gestroomlijnd zijn. Met de vooruitgang in technologie en efficiënte processen zijn de kostenverschillen tussen lokale productie en offshore opties, zoals China, aanzienlijk verminderd.

Door te kiezen voor lokale productie profiteert u van een betere bescherming van uw activa, snellere leercycli en de mogelijkheid om snel verbeteringen door te voeren. Onze uitgebreide productiediensten omvatten alles van interne productie van kleine partijen tot productie van grotere volumes. Deze diensten zijn naadloos geïntegreerd met onze ontwikkelings- en certificeringsmogelijkheden en bieden een holistische oplossing voor uw producttraject.

nl_NLDutch