IR temperatuurzeefmachines

Temperatuurscreeningsmachines - een volledig niet-invasief screeningsproces voor een veilige omgeving.        

Vandaag de dag - vooral tijdens een pandemie - hebben bedrijven self-service technologie nodig om klanten en bezoekers te controleren op "risicotemperaturen" op het moment dat ze binnenkomen. Temperatuursensoren kunnen worden geïntegreerd in non-touch toegangssystemen om precies dit te bieden. Deze screeningoplossingen bieden een efficiënte screening van verhoogde temperaturen. Om de temperatuur van mensen te meten, is het systeem uitgerust met een thermische sensor met ruimtelijke resolutie.

Hoe werken IR temperatuur Kiosken?

Het screeningsysteem identificeert het voorhoofd en meet de maximumtemperatuur ervan. De thermografische camera en de bijbehorende systeemsoftware leveren een scan met een nauwkeurigheid van ± 0,5°C. De systeemsoftware levert de werkelijke temperatuurgegevens en bepaalt of de temperatuurstatus "niet verhoogd" of "verhoogd" is. De drempel voor de verhoogde status wordt over het algemeen ingesteld op 100,4°F, volgens de CDC-richtlijnen. De operator beschikt dan over de juiste informatie om ofwel secundaire screeningmaatregelen te nemen of toegang te verlenen op basis van de protocollen en het beleid van de instelling. Op basis van een interne drempel kan onmiddellijk worden beslist of een persoon koorts heeft. Als dat het geval is, moet de persoon opnieuw worden gecontroleerd met gewone voorhoofdthermometers voor een betere nauwkeurigheid.

Temperatuurzeefmachines

Integratie van IR-temperatuurzeefmachines

Dit type oplossing kan overal worden geplaatst, van kantoorgebouwen, scholen, pretparken en openbare instellingen tot algemene ziekenhuizen en medische voorzieningen. Ze kunnen worden geïntegreerd met toegangscontrolesystemen en akoestische of visuele signalen geven, of de fysieke toegang blokkeren. Een belangrijk voordeel van deze aanpak is een verminderd infectierisico. Metingen vereisen geen nauw fysiek contact en de aanpak is hygiënischer dan thermometers die fysiek contact vereisen. Dit vermindert ook kostbare en tijdrovende schoonmaakwerkzaamheden. 

IR-temperatuurscreening Apparaten zijn veiliger en efficiënter

Bedrijven of openbare gebouwen kunnen werknemers en bezoekers het vertrouwen geven dat alles in het werk wordt gesteld om hen te beschermen, terwijl bezoekers er zeker van kunnen zijn dat zij zich onder mensen bevinden die geen symptomen vertonen. Een temperatuurscreening van slechts enkele seconden per persoon per apparaat betekent snelle resultaten voor grote aantallen mensen. Meerdere apparaten kunnen in dezelfde ruimte worden geïnstalleerd om de capaciteit te verhogen. De oplossing werkt ook wanneer mensen maskers dragen. Veiliger en efficiënter dan het gebruik van een menselijke hulpbron om temperaturen te controleren.

Kortom, onze IR screening kiosken maken snelle metingen van grote aantallen mogelijk zonder lange lijnen en vertragingen, en omdat er geen direct contact is met het meetsysteem wordt overdracht van infecties vermeden.

Het is echter van vitaal belang dat het systeem op de juiste wijze wordt gebruikt, volgens alle relevante procedures en richtsnoeren. De aflezingen zijn over het algemeen minder nauwkeurig dan die met een oor- of voorhoofdthermometer, zodat een secundaire screening van vermoedelijk positieve aflezingen van vitaal belang is.

Neem contact op met een van onze specialisten

Wilt u meer weten over onze IR screening oplossingen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

nl_NLDutch