Concept & Prototype Creatie

Ideeën omzetten in productconcepten

2M is gespecialiseerd in het vertalen van innovatieve ideeën naar tastbare producten & oplossingen door nauw samen te werken met onze klanten. Samen verhelderen we use cases, beoogd gebruik en productvereisten. Ons ervaren engineeringteam zorgt voor een solide vertaling van een nieuw idee naar een technische oplossing. Werk samen met 2M om het volledige potentieel van uw ideeën te ontsluiten en de toekomst van uw branche vorm te geven.

Slimme kleding technologie MYSA Touchwaves

Concepten omzetten in prototypes

Met een uitgebreide technologiebasis heeft 2M een schat aan ervaring en expertise opgebouwd in diverse sensorprincipes, producten en technologieën. Dit stelt ons in staat om deskundig advies te geven en de optimale technologische oplossingen voor te stellen voor specifieke toepassingen. In nauwe samenwerking met onze klanten streven we ernaar om de meest effectieve producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de markt door gebruik te maken van de meest geschikte technologie. Onze toewijding ligt in het leveren van uitzonderlijke oplossingen die effectief problemen oplossen en succes in de markt stimuleren.

Focus op toepassing. Gegrond in technologie

Bij 2M omvat onze uitgebreide technologische basis een breed scala aan sensoren, producten en geavanceerde technologieën, die door jarenlange ervaring en expertise zijn ontwikkeld. Deze onschatbare kennis stelt ons in staat om deskundige begeleiding te bieden en de meest geschikte technologische oplossingen aan te bevelen voor specifieke toepassingen.

Thuisrevalidatie bewegingsopnemer pak
nl_NLDutch