Concept & Prototype Creatie

Use cases, beoogd gebruik en productvereisten

2M is ervaren in het vertalen van nieuwe ideeën en toepassingen in concepten, prototypes en producten. Samen met de opdrachtgever verhelderen en verscherpen we de use case, het beoogde gebruik en schrijven we de specificaties van de gebruikers- en producteisen. Op deze manier is het eindproduct al vanaf het begin van de ontwikkelcyclus duidelijk.

Uitgebreide technologiebasis

2M heeft in de loop der jaren een uitgebreide ervaring en expertise opgebouwd met een grote verscheidenheid aan sensoren, producten en technologieën. Dit stelt ons in staat om te adviseren en te komen met wat wij denken dat de beste technologische oplossing is voor een bepaalde toepassing. Samen met de klant proberen we het best mogelijke product te maken dat het probleem in de markt oplost met behulp van de meest geschikte technologie.

Thuisrevalidatie bewegingsopnemer pak

Proof of Concept & Prototype Creatie

2M zijn in de eerste plaats bouwers. Na de initiële definitie en verduidelijking van het beoogde product geloven we sterk in het daadwerkelijk bouwen en creëren ervan. Stap voor stap vertalen we een nieuw idee naar een proof of concept en stap voor stap naar functionele prototypes die getest kunnen worden door gebruikers en verder verfijnd kunnen worden. We beschikken over een team van ingenieurs dat bedreven is om ideeën snel om te zetten in praktische oplossingen.

Wanneer u begint te bouwen komen de uitdagingen die de technologie biedt onmiddellijk aan de oppervlakte, zodat reeds vroeg in uw ontwikkelingsfase potentiële technologische risico's bekend zijn en kunnen worden aangepakt.

nl_NLDutch