Banen & Stages

Openstaande posities

Ingenieur ingebedde software

Stages & afstudeerprojecten

We hebben voortdurend interessante & uitdagende opdrachten voor masterstudenten. Het maken van prototypes voor de volgende generatie sensorproducten voor sport, e-health, medische en industriële ivd-toepassingen. 
Neem contact op met 2M voor actuele opdrachten.

Onze interessegebieden

2M is een technologiebedrijf. Wij maken producten voor medische en industriële toepassingen. Alle mensen binnen 2M hebben een technische achtergrond. 2M is een evenwichtig team van hoogopgeleide professionals met aanvullende productcreatie vaardigheden en achtergronden. We zijn altijd op zoek naar toptalenten op het gebied van:

  • (Embedded) software engineering
  • Biomedische techniek
  • Elektrotechniek (analoog en digitaal)
  • Fysica
  • Biochemie

Wilt u meer weten over het werken bij 2M Engineering?

Stuur ons een e-mail om te weten te komen wat de mogelijkheden zijn!

Werken aan de frontlinie van medische en industriële sensoroplossingen

2M Engineering is een high-tech MKB-onderneming die innovatieve sensorproducten creëert voor de gezondheidszorg, de industrie en de sport. Met een team van 15 professionals realiseert 2M complete producten inclusief industrialisatie en productie. We werken voornamelijk B2B voor bedrijven, starters, ziekenhuizen, revalidatiecentra en onderzoeks- en onderwijsinstellingen. 2M is gevestigd in Valkenswaard bij Eindhoven.

Projecten & producten

2M is een technologiebedrijf; een projectorganisatie waarin een aantal projecten parallel lopen. Deze projecten bevinden zich in verschillende stadia van ontwikkeling en variëren in complexiteit. Multi-disciplinaire teams die aan elk project werken variëren tussen 1-5 personen op basis van wat er op dat specifieke moment nodig is. Mensen die bij 2M gedijen kunnen deze dynamiek aan, zijn goed in hun werk en zijn gepassioneerd door technologie en het creëren van innovatieve producten. We werken van idee tot proof of concept, van alfa- en bètaprototype tot (medisch) gecertificeerd en geïndustrialiseerd product.

Ons team

Binnen 2M krijgen mensen veel vrijheid om hun eigen werk te organiseren. Het management wordt tot een minimum beperkt en is vooral gericht op het in goede banen leiden van de ontwikkelingen. We hebben de neiging om vergaderingen kort maar effectief te houden. We hebben een evenwichtig team met verschillende achtergronden en ervaringsniveaus. De meeste mensen hebben een masterdiploma in technische engineering, werken graag samen en willen resultaten leveren die echte waarde toevoegen aan het leven van mensen en patiënten.

Uw profiel 

Je zult het goed doen in onze snelle omgeving als je goed georganiseerd bent en in staat bent om te multitasken. Flexibel denken, aanpassingsvermogen aan verandering en comfort met dubbelzinnigheid zijn kenmerken van succesvolle mensen in ons team. Een bewezen vermogen om naadloos samen te werken met anderen is nodig om snel te acclimatiseren met onze cultuur. Wij hechten veel waarde aan uw analytische geest en probleemoplossend vermogen en verwachten een grote aandacht voor detail. Bereidheid om voortdurend te leren en je reikwijdte en mogelijkheden uit te breiden.  

nl_NLDutch