High-Tech Sensorproducten

Ontwikkeling, certificering en productie

Meer informatie

Onze focusgebieden voor de ontwikkeling van sensorproducten

Geavanceerde Medische en Sport Draagbare Sensor Productontwikkeling

Professioneel
Wearables

2M creëert professionele wearables voor medische, sport en e-health toepassingen. Onze competenties zijn geconcentreerd rond meerdere OEM productplatformen, die (vaak) de basis vormen voor op maat gemaakte producten.

Huidige OEM-technologieplatforms:

  • Activiteit- en slaaptracking
  • 9DOF beweging volgen 
  • Veelvoudige vitale tekenen gezondheidspatches en textieloplossingen
  • Contactloze detectie-oplossingen

2M richt zich op professionele wearable devices en oplossingen waarbij meetnauwkeurigheid & validiteit belangrijk is. Wij leveren complete connected digital health oplossingen bestaande uit device, slimme algoritmes, web, app en cloud.

Ontwikkeling van sensorproducten voor medische hulpmiddelen

Point of Care
Medische hulpmiddelen

2M ontwikkelt, certificeert en produceert (fotonische) medische apparaten en oplossingen. We richten ons op fotonische Point of Care apparaten en fotonische wearables.

Met een sterke focus op de toepassing realiseren we nieuwe fotonische medische apparaten op basis van een sterke basis in technologie en productontwikkeling in combinatie met specialismen in fotonica, miniaturisatie en certificering van medische apparaten. 

2M ontwikkelt, industrialiseert en certificeert medisch (CE-IVD, 2a, 2b) deze nieuwe medische oplossingen en partners op gebieden die gespecialiseerde expertise vereisen.

2M industrialiseert en produceert ook volgens ISO13485 of industriële kwaliteitsbeheersystemen, afhankelijk van wat nodig is. 

High-Tech Industriële Sensorproducten & -oplossingen

Industriële sensor
oplossingen

2M is gespecialiseerd in het creëren van innovatieve industriële sensor oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in connected oplossingen die gebruik maken van een verscheidenheid aan bedrade, draadloze of optische technologieën. Sensoren kunnen van de plank zijn of volledig op maat gemaakt, beginnend met het kernprincipe van sensoren en de onderliggende fysica. 

2M kan de volledige technische en productverantwoordelijkheid op zich nemen. De commercialisering gebeurt in de meeste gevallen door onze partners/klanten.

2M heeft uitgebreide expertise met een breed scala van meet- en detectietechnieken, waardoor wij de juiste keuze kunnen maken voor een bepaalde toepassing.

2M heeft ervaring met ATEX-productcertificering en kan ook de industrialisatie en productie voor zijn rekening nemen.

Innovatieve high-tech sensor productontwikkeling certificering en productie

Innovatieve sensor
productontwikkeling

Ontwikkeling en certificering van sensorproducten voor medische hulpmiddelen

Medisch & industriële
apparaat certificering

Ontwikkeling van sensorproducten - Technologie en ondersteuning

Technologie &
innovatie ondersteuning

Het leven beter maken met
slimme detectieoplossingen

2M helpt bij het realiseren van unieke ideeën waar mensen baat bij hebben. Wij helpen onze klanten met het ontwikkelen van hun innovatieve sensor (hardware) oplossingen. We maken innovaties mogelijk en versnellen deze die de gezondheid, het welzijn en de duurzaamheid ten goede komen. Onze ondersteuning levert telkens weer resultaten op: van het verlagen van de kosten voor de gezondheidszorg en het versnellen van diagnoses tot het bijdragen aan een beter milieu.

2Ms unieke mensen fungeren als een verlengstuk van uw team en nemen verantwoordelijkheid en eigenaarschap waar dat nodig is. Uw uitdagingen worden in kaart gebracht en afgestemd op onze technologie en knowhow.

We analyseren de eisen, vinden de meest geschikte sensoren, definiëren en bewijzen concepten, betrekken partners indien nodig en kunnen ons voorbereiden op industrialisatie en prototyping. 2M's productontwikkelingsdienst voor sensoren biedt eind-tot-eindoplossingen en -producten. Onze geïntegreerde medische certificeringsmogelijkheden maken ons de ideale partner voor medtech productontwikkelaars en schaalvergrotingen.

Heeft u een technische uitdaging die u wilt bespreken? Een geweldig idee dat je wilt realiseren? Met geavanceerde technologie en ondersteuning kunnen wij u helpen producten te ontwikkelen die tegen de juiste prijs en in de juiste hoeveelheden kunnen worden vervaardigd.

Ontwikkeling van revalidatiesensoren
Productontwikkeling van de sensor voor sportkledij
Ontwikkeling van industriële sensorproducten
Universitair Ziekenhuis Maasticht
Hellingsensor product Lazersport
Erasmus Medisch Centrum
Industriële sensor voor compressor
Lode ECG-streamer
Dashtag voetbaltracker

Projecten in nauwe samenwerking met onze klanten

Point-of-zorgceltelling

Point of Care Bloeddiagnose

Universiteitsziekenhuis van Maastricht valideerde de PC100 bloedplaatjesteller en gezamenlijk de PoC-innovaties voor morgen te creëren.

Dashtag draagbare productontwikkeling

Dashtag Personal Soccer Tracker

Voor Dashtag 2M ontwikkelde en valideerde alle apparaatalgoritmen, de embedded apparaatsoftware en de complete elektronica.

Motion Sensor Suit voor VR-revalidatiegames

Motion Sensor Suit voor revalidatiegames - VR/AR

2M maakt een 9DOF-bewegingssensorpak voor revalidatiegames thuis voor InmotionVR. 2M heeft een SDK beschikbaar voor eenvoudige integratie voor andere medische en e-health toepassingen.

Lode ECG-gegevenslogger

Draadloze ECG/datastreamer & logger

Voor Lode creëerde 2M een draagbaar apparaat met meerdere sensoren dat 2-lead ECG, 3D-versnelling, magnetoscoop, gyroscoop en lichtinformatie opslaat of streamt. 

SleepID Sleeptracker

Slaaptracker om slaappatronen te beoordelen

Voor Slaapstand 2M ontwikkelde de SleepID-slaapspoormachine om de slaap van mensen te beoordelen. 2M creëerde het complete hardware product inclusief certificering en productie.

Thomassen industriële slijtagesensor

Howden Thomassen Industriële slijtage sensor

Voor Howden Thomassen compressiesystemen heeft 2M een industriële slijtagesensor ontwikkeld die de slijtage in grote compressoren meet zoals die in de petrochemische en andere industrieën worden gebruikt. 2M heeft de ATEX-certificering gedaan en is verantwoordelijk voor de productie.

Lazersport Hellingsensor

Lazersport Real-time feedback Hellingsensor

2M ontwikkelde alle algoritmen, embedded software en elektronica voor de Lazersport Hellingsensor inclusief CE-certificering en productie.

Productinnovatie - Certificering en productie van de ontwikkeling van sensorproducten

Ervaren creatieve vernieuwers

High-tech sensoroplossingen

Gedreven om echte waarde te bieden

Snelle diensten voor de ontwikkeling van laaggeprijsde sensorproducten

Efficiënt. Snel. Modulair.

nl_NLDutch