Medische & Industriële Sensor Oplossingen 2017-08-29T10:30:16+00:00

Medische & Industriële Sensor Oplossingen

2M Engineering is een ‘one-stop-shop “voor de ontwikkeling van uw medische en industriële sensor oplossingen. Wij ontwikkelen, industrialiseren, certificeren en produceren innovatieve producten en ondersteuning gedurende alle fasen van het product creatie proces. 2M zet ideeën, onderzoek of een vroeg stadium prototype om in producten die echte waarde toevoegen aan het leven van mensen. Tot onze klanten behoren zowel multinationals als kleine en middelgrote ondernemingen op zoek naar een partner voor de realisatie van hun innovatieve producten. Wij bieden oplossingen voor ODM productie.

Wilt u meer informatie?

Bel +31 (0)40 8080230 Mail info[at]2mel.nl

Product Ontwikkeling & Industrializatie

2M kan de verantwoordelijkheid nemen voor het volledige product creatie proces. Bij 2M geloven we in zien is geloven, daarom bouwen we altijd zo vroeg mogelijk functionele prototypes om onze ideeën te valideren met echte gebruikers. 2M is ervaren in sensor oplossingen vooral bio-sensoren en optische lasers en sensoren. Technische kern disciplines zijn onder andere sensor technologie, embedded software, signaalverwerking, draadloze connectiviteit, web, app en cloud. Meer…

Open Research & Innovatie

2M heeft een lange en bewezen trackrecord in het samenwerken met onderzoeksinstellingen, universiteiten, ziekenhuizen en (klinisch) zorginstellingen. Samen met deze partners zetten we ideeën om in betrouwbare, nauwkeurige en praktisch te gebruiken oplossingen. Neem contact met ons op als je een idee hebt of een MKB partner zoekt om ideeën of onderzoek te vertalen in een concreet product.Meer…

Technologie & Business Incubatie

2M biedt resultaten van open onderzoeks- en innovatieprojecten aan geïnteresseerde bedrijven, ondernemers of early stage beleggers aan. Deze resultaten kunnen afgewerkte producten, functionele prototypes, intellectuele eigendom of OEM / ODM ontwikkelingen zijn. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden. Meer…

Innovatieve Laser Technologie
Intelligente LED verlichting
Raman spectroscopie
Optische & Fotonische meet technieken

Concept

2M kan snel een idee vertalen in een concept en de technische en financiële haalbaarheid aantonen.

Prototype

De volgende stap is normaliter een functionele, werkend prototype bouwen. Samen met eindgebruikers wordt dit prototype stap voor stap verfijnd totdat alle partijen het erover eens dat de best mogelijke oplossing binnen de gegeven randvoorwaarden is gerealiseerd.

Industrialisatie

Laatste stappen zijn om het geteste functionele prototype te vertalen in een product dat klaar is om te worden gemaakt in grote aantallen. Deze stap wordt normaal de industrialisatie genoemd  en omvat ook het creëren van productiemiddelen, CE-certificering en product technische documentatie.

Productie

Dan kan de productie van het product beginnen. 2M is flexibel met betrekking tot wie de verantwoordelijkheid van de productie neemt.

Internet of Things

De technologie toolkit van 2M Engineering is uitermate geschikt voor het maken van Internet of Things-toepassingen, of het nu gaat om eenvoudige draagbare sensoren of complexe industriële of medische uitdagingen. 2M Engineering biedt full service Internet of Things producten en oplossingen. We werken samen met partners die gespecialiseerd zijn in big data om turn-key oplossingen te kunnen leveren. Internet of Things oplossingen worden gerealiseerd met een strikte time-to-market inclusief certificering & productie.

IoT Draagbare Sensor Producten

Sensoren

Biomechanica, Versnelling, Gyroscope, Magnetometer, ECG, (optische) HR, SPO2, Temp, PPG, GSR

Intelligente Signaal Processing

Ruwe data naar bruikbare, accurate en gevalideerde informatie

Draadloze Connectivity

Bluetooth Smart (Low Energy), 3G, GPS, WiFi, RFID

Mechanica, Reliability, Certificering